Verkocht

B103188

Amsterdam

€ 775.000,- k.k.

Verkocht

Amsterdam

€ 775.000,- k.k.

Verkocht

Amsterdam

€ 775.000,- k.k.

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Winkelgebied stadscentrum

Oppervlakte

123 m2

Huuropbrengst per jaar

€ 46.000

Hoofdbestemming

Belegging

Omschrijving

Op een levendige toplocatie op steenworp afstand van het Leidseplein krijgen wij een gaaf pand in de verkoop. Door zijn situering schuin tegenover Paradiso en de doorgang naar het Max Euweplein alsmede de grote hoekpui heeft het pand een maximale attentiewaarde. Het pand is als jaar en dag verhuurd aan cafetaria de Prins en als zodanig een stabiele belegging.

Het beleggingsobject heeft een entree aan de zijde van het Kleine-Gartmanplantsoen en aan de zijde van de Weteringschans. Bij binnenkomst is direct het zitgedeelte gelegen. Dit gedeelte is ongeveer 63 m² groot en biedt middels 15 tafels ruimte voor 35 tot 40 zitplaatsen. Aan het zitgedeelte grenst de bar/vitrine en dit gedeelte strekt zich uit over een groot deel van de zijkant. Aan de achterzijde zijn er wc’s voor de gasten en is er tevens een afgesloten ruimte voor het personeel en de koeling van etenswaren. Ter hoogte van de personeelsruimte is er een verdiepingsvloer waar de CV-ketels is gevestigd en waar niet dagelijks te gebruiken goederen kunnen worden opgeslagen.
Deze ruimte, welke circa 20m² groot is en middels een vaste trap bereikt kan worden, heeft een hoogte van 1,45 m en is derhalve niet als ruimte opgeteld bij het VVO metrage. Ten slotte mag er gebruik worden gemaakt van een stukje buitenruimte aan de zijde van het Kleine-Gartmanplantsoen. Hier kunnen ongeveer 3 tweepersoonstafels staan.

Kadastrale gegevens
Gemeente Amsterdam, sectie I, nummer 11680, appartementsrecht A1.

Huurgegevens
Ingangsdatum: 1 maart 2006
Duur: 5 + 5 jaar, vervolgens voor onbepaalde tijd
Expiratiedatum: 28 februari 2025
Huuropbrengst: ca. € 46.000,- per jaar

VvE
Het object maakt deel uit van de Vereniging van Eigenaars Weteringschans 3 tot en met 13 (oneven nummers), Kleine Gartmanplantsoen 51 en 53 en
Zieseniskade 2 te Amsterdam. De periodieke VVE-bijdrage bedraagt € 118,73 per maand.

Erfpacht
Er is sprake van een voortdurend recht van erfpacht, start huidig tijdvak 1 september 1984, einde 31 augustus 2036.

Bestemming
Het bestemmingsplan betreft Gemengd – 1.1, bestemd voor o.a. wonen, kantoren, horeca, detailhandel, kinderdagopvang etc.

Gunning:
De eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Mail of bel ons voor overleg.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan de geheimhoudingsverklaring in en wij nemen contact met u op.

We vertellen je graag meer over dit pand

R.J. (Ronald) Majoor

06-54220915
ronald@castanea.nl