Verkocht

Binnendelta 2 C

Blaricum

1261 WZ

€ 289.500,- 

v.o.n.

Verkocht

€ 289.500,- 

v.o.n.

Verkocht

Blaricum

€ 289.500,- 

v.o.n.

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Kantorenpark

Oppervlakte

103 m2

Deelhuur vanaf

103 m2

Hoofdbestemming

Kantoorruimte

Omschrijving

Zojuist hebben wij in de verkoop gekregen een uniek High end kantoorruimte van ca. 103 m² BVO met eigen parkeerplaats op een top locatie in Blaricum. De kantoorruimte is gelegen op de verdieping en heeft een panoramisch uitzicht over de chique woonwijk de Blaricummermeent. De luxieuze kantoorruimte voelt zeer aangenaam door de royale daglichttoetreding en de hoge plafonds (3.5 meter hoog).

De ruimte is in 2022 geheel luxe afgewerkt in neutrale kleuren, waardoor een perfecte en zelfstandige werkruimte is ontstaan.
De ruimte is vrij van huur en direct gebruiksklaar.

Bereikbaarheid
Het bedrijvenpark is uitstekend gelegen aan de snelweg A27 richting Almere of Utrecht.
Amsterdam: 30 auto minuten
Utrecht: 30 auto minuten
Amersfoort: 30 auto minuten
Almere: 20 auto minuten
bushalte: op loopafstand
strand: 600 meter
horeca: 300 meter

Zowel natuur als horeca is dichtbij, denk hierbij aan het Gooimeer met Blaricum aan Zee en restaurant Bruis. Kortom een uitstekende locatie!

Indeling en opleveringsniveau
– Entree met intercom deurbel (beeld en geluid), hal met meterkast en af te sluiten berging onder de trap. Prachtig licht trappenhuis met veel hoogte.
– Royale werkruimte voorzien van massief eiken (visgraat) vloer, gestucte wanden en plafonds, inbouw contactpunten in de wanden en inbouwspots in het plafond. De ruimte wordt gekenmerkt door grote lichte raampartijen welke fraai uitzicht bieden en zijn voorzien van houten jaloezieën raambekleding.
– Moderne maatwerk keuken/ pantry, wengé hout- en betonlook blad, voorzien van koelkast, vaatwasser en warmwater boiler).
– Separaat modern toilet met fontein.
– Technische ruimte voorzien verwarmingsinstallatie, WTW-installatie en ventilatie.
– De gehele ruimte is voorzien van elektrische vloerverwarming (vv thermostaat), airco unit (3 plafondmodules) en wengé maatwerk deuren.

Parkeren
De kantoorruimte is uitstekend bereikbaar met de auto. De kantoorruimte beschikt over een zelfstandige parkeerplaats en in de directe omgeving zijn parkeerfacilliteiten aanwezig.

Terrein
Door de gezamenlijke binnenplaats met een parkachtige uitstraling heeft het terrein een prettige sfeer. De groene buffer zorgt voor een zeer aangename werkomgeving.

VvE
De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 95,38.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan de geheimhoudingsverklaring in en wij nemen contact met u op.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

A.E. (Louise) Kemp - van Leeuwen

035-6460050
louise@castanea.nl