Verkocht

Binnendelta 3 C

Blaricum

1261 WZ

€ 259.500,- k.k.

Verkocht

€ 259.500,- k.k.

Verkocht

Blaricum

€ 259.500,- k.k.

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Bedrijventerrein

Oppervlakte

n.v.t

Deelhuur vanaf

103 m2

Hoofdbestemming

Bedrijfsruimte

Omschrijving

Uitstekend gelegen op het nieuw aangelegde bedrijventerrein ‘Businesspark 27’ aan de Blaricummermeent in Blaricum, is een hoogwaardige bedrijfs- en kantoorunit te koop gekomen.

De totale vloeroppervlak van de unit is circa 168 m² verdeeld overbcirca 84 m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en circa 84 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.
De unit kenmerkt zich door de grote hoeveelheid daglichttoetreding en het feit dat de kantoor en bedrijfsruimte goed van elkaar te splitsen zijn. Derhalve kan de begane grond en de verdieping aan verschillende partijen in gebruik worden gegeven.

Bereikbaarheid:
De ligging tegen het Gooimeer en de A27 is ideaal. Binnen 3 minuten zit je op de A27 en de plaatsen Utrecht, Almere, Amsterdam en Amersfoort zijn allemaal binnen 30 minuten bereikbaar met de auto.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsunit wordt in huidige afgebouwde staat opgeleverd, inhoudende dat de navolgende voorzieningen zijn aangebracht:
• elektra- en netwerkbekabeling;
• een pantry op de verdieping;
• een toilet op de verdieping;
• gestuukte wanden.

Parkeergelegenheid:
2 parkeerplaatsen op voorgelegen terrein.

Bestemming:
Bedrijfsruimte- en/of kantoorruimte; conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de staat bedrijfsactiviteiten toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Koopsom:
De koopsom bedraagt € 259.500,- k.k. excl. BTW.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan de geheimhoudingsverklaring in en wij nemen contact met u op.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

A.E. (Louise) Kemp - van Leeuwen

035-6460050
louise@castanea.nl