Verhuurd

Deltazijde 24 J

Blaricum

1261 ZM

€ 825,- 

Per maand excl. BTW

Verhuurd

€ 825,- 

Per maand excl. BTW

Verhuurd

Blaricum

€ 825,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Kantorenpark

Oppervlakte

n.v.t

Deelhuur vanaf

25 m2

Hoofdbestemming

Bedrijfsruimte

Omschrijving

Uitstekend gelegen op het nieuw aangelegde bedrijventerrein “BUSINESSPARK27” aan de Blaricummermeent in Blaricum, is een compleet afgebouwde bedrijfs-kantoorunit met een luxe uitstraling voor de verhuur beschikbaar.

De unit is gelegen op een hoek waardoor er extra daglichttoetreding is door de hoge ramen aan de zijkant. De unit kent een vloeroppervlakte van circa 50 m² verdeeld over circa 25 m² bedrijfsruimte op de begane grond alsmede circa 25 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.

De bedrijfs-/kantoorunit voldoet aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, zowel de binnen als buitenzijde van de unit zijn van hoge kwaliteit en heeft daardoor een representatieve uitstraling. De bedrijfs-/kantoorunit is zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk gebouwd door het gebruik van hoogwaardige materialen.

De bedrijfs-/kantoorunit is uitermate geschikt voor ondernemers die naast een opslag/productieruimte ook nog een kantoorruimte nodig hebben. Te denken valt aan handelsorganisaties, hoveniers, webshops, installatiebedrijven, agenturen, designers e.d.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijvenpark is gelegen aan de snelweg A27 richting Almere of Utrecht. Tevens voegt u met enkele autominuten in op de snelweg A1 richting Amersfoort of Amsterdam. Naast een uitstekende bereikbaarheid is ook de natuur en de horeca dichtbij, denk hierbij aan het Gooimeer met Blaricum aan Zee en restaurant Bruis. Kortom een uitstekende locatie!

OPLEVERINGSNIVEAU:
De bedrijfsunit wordt in zeer compleet afgebouwde staat opgeleverd, inhoudende dat de navolgende voorzieningen zijn aangebracht in de bedrijfsunit:
– gestucte en wit geschilderde wanden (begane grond en verdieping);
– akoestische plafondpanelen met LED-verlichting (kantoorruimte);
– PVC visgraatvloer (verdieping);
– kabelgoten inclusief stopcontacten en internetpunten (kantoorruimte);
– toilet met fontein;
– pantry voorzien van koelkast;
– heater/verwarming (bedrijfsruimte);
– gecombineerde koel/warmte installatie (kantoorruimte).

HUURPRIJS:
De huurprijs voor de bedrijfsunit bedraagt € 825,- per maand exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN:
Huurder is een bedrag servicekosten verschuldigd. De servicekosten dienen nog vastgesteld te worden door de VvE. De indicatie is € 75,- per maand exclusief BTW, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
– algemeen onderhoud buitenterrein;
– glasverzekering;
– glasbewassing;
– administratiekosten ad 6%.
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de benodigde contracten inzake levering van water en elektra.

PARKEERGELEGENHEID:
De bedrijfsunit heeft 1 parkeerplaats ter beschikking op voorgelegen terrein.

BESTEMMING:
Bedrijfsruimte-en /of kantoorruimte; conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 2, 3.1 en 3.2 van de staat bedrijfsactiviteiten toegestaan. Detailhandel is behoudens vrijstellingen niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

HUURTERMIJN:
In overleg.

AANVAARDING:
Per juni 2023

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

N. (Niels) Bunt RM RT

06-30243321
niels@castanea.nl