Deltazijde 26 d

Blaricum

1261 ZM

€ 1.095,- 

Per maand excl. BTW

€ 1.095,- 

Per maand excl. BTW

Blaricum

€ 1.095,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Bedrijventerrein

Oppervlakte

n.v.t

Deelhuur vanaf

n.v.t

Hoofdbestemming

Bedrijfsruimte

Omschrijving

Uitstekend gelegen op het nieuw aangelegde bedrijventerrein “BUSINESSPARK27” aan de Blaricummermeent in Blaricum, is een hoekunit met een representatieve uitstraling voor de verhuur beschikbaar. De unit kent een vloeroppervlakte van circa 75 m² verdeeld over circa 37,5 m² bedrijfsruimte op de begane grond alsmede circa 37,5 m² kantoorruimte op de eerste verdieping. De unit beschikt over een overheaddeur en 1 parkeerplaats op voorgelegen terrein.

Bedrijventerrein “BUSINESSPARK 27” voldoet aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, zowel de binnen als buitenzijde van de bedrijfsruimte zijn van buitgewoon hoge kwaliteit en kennen daardoor een mooie representatieve uitstraling. Daarnaast zijn de bedrijfsunits zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk.

De unit is uitermate geschikt voor ondernemers welke naast kantoorruimte ook nog een opslag en/of werkruimte nodig hebben. Te denken valt aan handelsorganisaties, hoveniers, webshops, installatiebedrijven, agenturen, designers e.d.

BEREIKBAARHEID:
De ligging is ideaal op unieke locatie aan het Gooimeer met de aansluiting naar A27 richting Utrecht en Almere op slechts 3 minuten rijden en van daaruit een directe verbinding met de A1 naar Amsterdam en Amersfoort. Naast een uitstekende bereikbaarheid is ook de natuur en de horeca dichtbij, denk hierbij aan het Gooimeer met Blaricum aan Zee en restaurant Bruis. Kortom een uitstekende locatie!

OPLEVERING:
Het gehuurde wordt volledig turnkey opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
Begane grond:
– overheaddeur;
– waterpunt inclusief afvoer;
– verlichting;
– toilet;
– wandcontactdozen;
– betonnen vloer.

Opleveringsniveau verdieping:
– toilet;
– pantry inclusief apparatuur;
– airco;
– gestucte en geschilderde wanden;
– wandcontactdozen;
– data bekabeling;
– systeemplafond inclusief LED verlichting;
– royale daglichttoeterding en weids uitzicht.

HUURPRIJS:
De huurprijs voor de bedrijfsunit bedraagt € 1.095,- per maand exclusief BTW.

V.V.E. Bijdrage:
Huurder is een nader overeen te komen bedrag aan V.V.E. bijdrage verschuldigt, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
– algemeen onderhoud buitenterrein;
– glasverzekering;
– glasbewassing;
– administratiekosten ad 6%.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de benodigde contracten inzake levering van water en elektra en internet.

PARKEERGELEGENHEID:
De bedrijfsunit heeft 1 parkeerplaats ter beschikking op voorgelegen terrein. Deze parkeerplaats is bij de huurprijs inbegrepen. In overleg kan er mogelijk een tweede parkeerplaats worden gerealiseerd.

BESTEMMING:
Bedrijfsruimte-en /of kantoorruimte; conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 2, 3.1 en 3.2 van de staat bedrijfsactiviteiten toegestaan. Detailhandel is behoudens vrijstellingen niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

HUURTERMIJN:
In overleg.

AANVAARDING:
De unit is per direct beschikbaar.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

N. (Niels) Bunt RM RT

06-30243321
niels@castanea.nl