Verkocht

Deltazijde 34 N

Blaricum

1261 ZM

€ 230.000,- 

v.o.n.

Verkocht

€ 230.000,- 

v.o.n.

Verkocht

Blaricum

€ 230.000,- 

v.o.n.

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Kantorenpark

Oppervlakte

n.v.t

Deelhuur vanaf

115 m2

Hoofdbestemming

Bedrijfsruimte

Omschrijving

Het beleggingsobject is gelegen op bedrijventerrein “Businesspark 27” aan de Blaricummermeent in Blaricum. De kantoor-bedrijfsruimte is in 2022 opgeleverd zal in casco staat worden opgeleverd aan koper. De unit voldoet aan de nieuwste normen van het bouwbesluit.
De unit kent een vloeroppervlakte van circa 115 m² gelijkwaardig verdeeld over de bedrijfsruimte op de begane grond en kantoorruimte op de eerste verdieping.
De koper kan de afweking nog naar eigen inzicht bepalen. Vanzelfsprekend kunnen we de beleggers voorzien van advies in de afbouw om de unit zo courant mogelijk in de verhuur te zetten.
Tevens beschikt de unit over twee eigen parkeerplaatsen. Vanuit de kantoorruimte heb je een vrij uitzicht naar het bos en schuin naar het Gooimeer.

Bereikbaarheid
Het bedrijvenpark is gelegen aan de snelweg A27 richting Almere of Utrecht. Tevens voegt u met enkele autominuten in op de snelweg A1 richting Amersfoort of Amsterdam. Naast een uitstekende bereikbaarheid is ook de natuur en de horeca dichtbij, denk hierbij aan het Gooimeer met Blaricum aan Zee en restaurant Bruis. Kortom een uitstekende locatie!

Opleveringsniveau
De bedrijfsunit wordt in casco staat opgeleverd, waardoor de unit geheel naar wens in te delen is.
Wel is er een loze leiding aangebracht van de meterkast naar de twee parkeerplaatsen t.b.v. elektrisch laden en is er een elektrische overheaddeur aanwezig.

Bestemming
Bedrijfsruimte-en /of kantoorruimte; conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 2, 3.1 en 3.2 van de staat bedrijfsactiviteiten toegestaan. Detailhandel is behoudens vrijstellingen niet toegestaan.

VvE
De berijfs-kantoorruimte is onderdeel van de VvE Bedrijvengebouw Deltazijde Blaricum 1.
De maandelijkse bijdrage over 2023 bedraagt € 121,79

Koopsom:
De koopsom bedraagt € 230.000,- V.O.N. exclusief BTW.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan de geheimhoudingsverklaring in en wij nemen contact met u op.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

A.E. (Louise) Kemp - van Leeuwen

035-6460050
louise@castanea.nl