Verkocht

Franciscusweg 10 -12

Hilversum

1216 SK

€ 699.000,- 

v.o.n.

Verkocht

€ 699.000,- 

v.o.n.

Verkocht

Hilversum

€ 699.000,- 

v.o.n.

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Bedrijventerrein

Oppervlakte

n.v.t

Deelhuur vanaf

441 m2

Hoofdbestemming

Bedrijfsruimte

Omschrijving

Op bedrijventerrein Kerkelanden wordt een mooi nieuwbouwproject gerealiseerd. Unit 12 kent een vloeroppervlakte ter grootte van circa 441 m² verdeeld over 3 bouwlagen en is voorzien van een royaal dakterras.
De gevels zijn uitgevoerd in architectonisch metselwerk en zijn voorzien van veel en grote raampartijen. De unit heeft 4 eigen parkeerkplaatsen.
Het bedrijfsgebouw wordt gerealiseerd met gebruikmaking van duurzame materialen en isolerende voorzieningen. De unit leent zich uitstekend voor een combinatie van bedrijfsruimte, showroom, opslag en kantoorgebruik.

Locatie:
Bedrijventerrein Kerkelanden is in omvang (25 hectare) het tweede bedrijventerrein van Hilversum en vertegenwoordigt met circa 1.800 werkzame personen, verdeeld over 120 bedrijven, een belangrijke economische waarde.
Kerkelanden is een dynamische bedrijfsomgeving en huisvest een gevarieerd aanbod aan bedrijven van groot tot klein.
Denk o.a. aan auto-bedrijven (Volkswagen/ Audi, Hyundai en Toyota), een groothandel (Sligro), ICT bedrijven, media, sportgelegenheden, horeca en zorg.
Conform het vigerend bestemmingsplan kunnen zich op Kerkelanden bedrijven tot en met milieucategorie 3, alsmede sportvoorzieningen vestigen.
Kortom, voor een breed spectrum aan branches is dit bedrijventerrein een aantrekkelijke vestigingslocatie.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein Kerkelanden is gelegen aan de buitenring van Hilversum. Met de herinrichting van dit deel van de buitenring is de bereikbaarheid zeer goed.
Het terrein wordt ontsloten via de Franciscusweg en is centraal gelegen tussen diverse uitvalswegen richting de A1, A2 of A27.
Naast een uitstekende bereikbaarheid met de fiets en het openbaar vervoer zijn ook de winkels, natuur en horeca dichtbij, denk bijvoorbeeld aan het winkelcentrum Kerkelanden en de watersportplaats Loosdrecht.

Hoogwaardige uitstraling:
De bedrijfsruimte voldoet aan de laatste eisen van het bouwbesluit. De combinatie van metselwerk gevels, systeembekleding met hoge isolatiewaarden en kozijnen, voorzien van triple glas geven een mooie en representatieve uitstraling.
Er wordt gebouwd met duurzame materialen en voorzien van een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen en worden opgeleverd met een A++ energielabel.
Dit maakt de bedrijfsruimtes zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Oplevering :
In casco staat waarbij de navolgende voorzieningen aanwezig zijn:
– meterkast;
– rioleringsaansluiting voor toekomstig toilet;
– zonnepanelen (4);
– gasloos;
– Kunststof dakbedekking;
– monolitische betonnen vloer op de begane grond;
– houten trap naar de 1e en 2e verdieping;
– kunststof kozijnen met triple isolatieglas;
– afgewerkte betonnen kanaalplaatvloer 1e en 2e verdieping;
– warmtepompsysteem met vloerverwarming en vloerkoeling;
– Optionele auto-laadpaal.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan de geheimhoudingsverklaring in en wij nemen contact met u op.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

mr. S.H. (Bas) Bakker

06-54220914
bas@castanea.nl