Verhuurd

Groest 112

Hilversum

1211 EE

€ 3.200,- 

Per maand excl. BTW

Verhuurd

€ 3.200,- 

Per maand excl. BTW

Verhuurd

Hilversum

€ 3.200,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Winkelgebied stadscentrum

Oppervlakte

244 m2

Deelhuur vanaf

244 m2

Hoofdbestemming

Winkelruimte

Omschrijving

Hilversum de mediastad van Nederland, alle publieke omroepen en enkele commerciële omroepen zijn hier gevestigd. De gemeente Hilversum is met circa 94.000 inwoners de grootste gemeente in de regio Gooi en Vechtstreek. Door zijn omvang en centrale ligging in het gebied vervult Hilversum een regionale functie. De bereikbaarheid van Hilversum met het openbaar vervoer is uitstekend. Vanuit meerdere invalswegen is
Hilversum ook met de auto goed te vinden en vanaf de centrumring staat de route naar de vijf parkeergarages in het hart van Hilversum goed
aangegeven.

Object
De royale exclusieve hoekwinkel ligt aan het begin van het kernwinkelgebied. De winkel is gelegen tussen diverse kwalitatieve detaillisten, dienstverleners en naast de Carpet Right.

Vloeroppervlak
Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
De winkel kent een totaal vloeroppervlakte van ca. 244 m², verdeeld over:
– begane grond ca. 184 m²
– verdieping ca. 43 m²
– kelder ca. 16 m²

Opleveringsniveau
De winkel is voorzien van:
– 2x pantry;
– 2x toilet;
– winkelruimte;
– werk-/kantoorruimte;
– opslagruimte;
– winkelpui.

Parkeergelegenheid
Parkeren aan de straat aan de Groest alsmede de parkeergarage bij het Hilvertshof, Gooische Brink en City Parking welke zich op korte loopafstand bevinden.

Aanvangshuurprijs
De aanvangsprijs huurprijs bedraagt € 3.200,- per maand, exclusief BTW.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden.

Servicekosten
Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Afwijkende huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Hilversum geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor detailhandel en ondernemingen in de creatieve sector

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

S.R. (Stephen) Heinlein

06-22346340
stephen@castanea.nl