Groest 77 – Hilversum

€ 95.000,- per jaar excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingWinkelgebied stadscentrum
Oppervlakte717 m2
Deelverhuur vanaf717 m2
HoofdbestemmingWinkelruimte
Prijs € 95.000,- per jaar excl. btw

Algemeen
Hilversum de mediastad van Nederland, alle publieke omroepen en enkele commerciële omroepen zijn hier gevestigd. De gemeente Hilversum is met circa 85.000 inwoners de grootste gemeente in de regio Gooi en Vechtstreek. Door zijn omvang en centrale ligging in het gebied vervult Hilversum een regionale functie. De bereikbaarheid van Hilversum met het openbaar vervoer is uitstekend. Vanuit meerdere invalswegen is Hilversum ook met de auto goed te vinden en vanaf de centrumring staat de route naar de vijf parkeergarages in het hart van Hilversum goed aangegeven.

Object
De royale exclusieve hoekwinkel ligt aan het begin van het kernwinkelgebied. Door zijn hoge en royale etalage ca. 48 m1 op deze drukke locatie heeft de winkel een gegarandeerd attentiewaarde. De winkel is gelegen tussen diverse kwalitatieve detaillisten, dienstverleners en recht tegen over de druk bezochte parkeergarage van het Hilvertshof Q-Park. Door de courante indelingsmogelijkheden en het royale verkoopoppervlak is de winkel bij uitstek geschikt voor detaillisten met een grootschalig assortiment of een showroomfunctie.

Vloeroppervlak
Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
De winkel kent een totaal vloeroppervlakte van 717 m², aan de begane grond is dit ca. 493 m² en de verdieping is ca. 224 m².

Opleveringsniveau
De winkel is voorzien van:
-hoge winkelpui;
-verlichting;
-toilet en pantry;
-luchtwarmte gordijn bij de entree;
-airco;
-cv verwarming.

Parkeergelegenheid
Parkeren aan de straat aan de Groest alsmede de direct tegenover gelegen parkeergarage bij het Hilvertshof alsmede Gooische Brink en City Parking welke zich op korte loopafstand bevinden.

Aanvangshuurprijs
De aanvangsprijs huurprijs bedraagt € 95.000,- exclusief BTW per jaar.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden.

Servicekosten
Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Afwijkende huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis
van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Hilversum geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor detailhandel en ondernemingen in de creatieve sector.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Retail specialist
S.R. (Stephen) Heinlein
06 - 22 346 340
stephen@castanea.nl
Backoffice - PA
A.E. (Annefleur) Munnichs-Barbas
035 - 646 00 50
annefleur@castanea.nl