Verhuurd

Hilvertsweg 121 A

Hilversum

1214 JB

€ 995,- 

Per maand excl. BTW

Verhuurd

€ 995,- 

Per maand excl. BTW

Verhuurd

Hilversum

€ 995,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Wijkwinkelcentrum

Oppervlakte

74 m2

Deelhuur vanaf

74 m2

Hoofdbestemming

Kantoorruimte

Omschrijving

Gelegen op een prominente locatie, hoek Gijsbrecht van Amstelstraat en Hilvertsweg, komt een kantoorruimte op de eerste verdieping van circa 74 m² beschikbaar voor de verhuur.

De kantoorruimte bevindt zich centraal op de levendige Gijsbrecht van Amstelstraat. Voor een zakelijke afspraak of een lunch vindt u tal van horecaangelegenheden op loopafstand bij u in de buurt.

Hilversum vormt het centrum van het Gooi met circa 85.000 inwoners en is daarnaast de mediastad van Nederland. De omroepen, de talloze winkels, het onderwijs en de dienstensector trekken veel mensen van buiten de plaats aan. Er zijn verschillende winkelcentra in Hilversum waar consumenten uitgebreid kunnen winkelen, waaronder de Gijsbrecht van Amstelstraat.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
• toiletgroep;
• pantry;
• huidige vloerbedekking;
• gestucte wanden;
• gestucte plafonds;
• huidige kabelgoten.

Parkeergelegenheid:
Er kan direct voor en naast het pand geparkeerd worden (betaald parkeren).

Bestemming:
Kantoordoeleinden.

Aanvangshuurprijs:
De aanvangshuurprijs voor het geheel bedraagt € 995,- per maand exclusief BTW, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen.

Servicekosten:
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd ter grootte van € 37,50 per m² op jaarbasis exclusief BTW, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
• levering van gas, water en elektra en het vastrecht dienaangaande;
• glasbewassing buitenzijde;
• onderhoud aanwezige installaties;
• glasverzekering;
• administratiekosten 5%.

Verhuurder heeft het recht om het voorschotbedrag aan te passen indien blijkt dat de hoogte van het bedrag ontoereikend is en/of de omvang van het pakket van leveringen en diensten uit te breiden als daartoe aanleiding bestaat.

Jaarlijks, of zoveel eerder als de huurovereenkomst eindigt, zal verrekening tussen partijen plaatsvinden aan de hand van de werkelijk betaalde nota’s, waarbij toerekening geschiedt middels het gehuurde vloeroppervlak ten opzichte van het totale verhuurbare vloeroppervlak in kantoorgebouw. Aan de leegstaande ruimten zal in redelijkheid een toedeling plaatsvinden, cq een redelijke verdeelsleutel door de verhuurder worden voorgesteld.

Huurtermijn:
Minimale huurtermijn van twee jaar.

Aanvaarding:
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting inclusief de servicekosten en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Onder- / overmaat metrage:
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

M.P. (Marc) Klabbers

06-11879930
marc@castanea.nl