Julianaplein 98

Bussum

1404 DP

€ 175,- 

/ m2 per jaar

€ 175,- 

/ m2 per jaar

Bussum

€ 175,- 

/ m2 per jaar

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Winkelgebied stadscentrum

Oppervlakte

2969 m2

Deelhuur vanaf

200 m2

Hoofdbestemming

Winkelruimte

Omschrijving

Gooise Meren heeft een verzorgingsgebied van circa 60.000 inwoners. Bussum kent circa 33.500 inwoners. De winkels, cafés, restaurants en de markt in het centrum zijn al jarenlang een grote aantrekkingskracht voor Bussum en omgeving. Bussum is zeer goed te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Object
Het pand met een zeer royale pui bestaat uit de begane grond met meerdere entree mogelijkheden, een verdieping met kantoorruimte en toiletgroepen alsmede een souterrain dat toegankelijk is middels een trap en goederenlift, alsmede via de buitenzijde. Er is ook een expeditieruimte aanwezig voor laden en lossen met een overheaddeur. Er ligt een tegelvloer op de begane grond, opleverniveau is casco.
Gelegen op unieke zichtlocatie in het winkelhart van Bussum nabij de Albert Heijn, Yellow Bird en Beetje Bijzonder. Deze winkelruimte is strategisch gelegen tussen de Olmenlaan, de landelijke filiaalbedrijven en gerenommeerde lokale detaillisten. De entree bevindt zich aan het Julianaplein dat bij de gemeente in het vizier staat om opgeknapt te worden.

Vloeroppervlak
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De hierna genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.
De winkelruimte omvat in totaal circa 2.969 m² vloeroppervlak, als volgt verdeeld:
– begane grond circa 1.582 m²;
– kelder circa 1.387 m².

De begane grond is tussen de kolommen te splitsen in units van circa 200 m². De winkelruimte heeft hierdoor veel mogelijkheden.

De winkelruimte kent een frontbreedte van circa 30 m¹.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt casco verhuurd.

Parkeergelegenheid
De parkeergarage bij de Albert Heijn genaamd parkeergarage ‘Olmenlaan’ bevindt zich om de hoek van de winkel. Er is tevens openbare parkeergelegenheid (betaald parkeren) aanwezig aan de zijde van de Vlietlaan, alsmede bij de nabijgelegen Veldweg en Wilhelminaplantsoen.

Aanvangshuurprijs
Begane grond: huurprijs 175,- per m² per jaar, exclusief BTW.
Kelder: € 60,- per m² per jaar, exclusief BTW.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Huurtermijn
Wordt in overleg bepaald.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting inclusief de servicekosten en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Gooise Meren geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor:
•detailhandel;
•publieksgerichte dienstverlening;
•horeca uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Horeca-activiteiten;
•ambachtelijke bedrijvigheid voor zover dit onlosmakelijk samenhangt met de toegestane detailhandel.

Huurder dient zelf zijn exploitatie te toetsen aan het vigerende bestemmingsplan.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

S.R. (Stephen) Heinlein

06-22346340
stephen@castanea.nl