Kerkstraat 76

Hilversum

1211 CR

€ 45.000,- 

Per jaar excl. BTW

€ 45.000,- 

Per jaar excl. BTW

Hilversum

€ 45.000,- 

Per jaar excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Winkelgebied stadscentrum

Oppervlakte

161 m2

Deelhuur vanaf

161 m2

Hoofdbestemming

Winkelruimte

Omschrijving

De gemeente Hilversum kent circa 95.000 inwoners en is hiermee de grootste gemeente in de regio Gooi en Vechtstreek. Door zijn omvang en centrale ligging in het gebied vervult Hilversum een regionale functie maar kent ook een goede verbinding met de steden Utrecht en Amsterdam. Hilversum is bij het publiek met name bekend als dé Mediastad van Nederland. De bereikbaarheid van Hilversum met het OV is uitstekend. Vanuit meerdere invalswegen is Hilversum ook met de auto goed te bereiken. De gemeente is op dit moment bezig om de bereikbaarheid naar en van de centrumring te verbeteren. Tevens kent het centrum vijf betaalde parkeergarages.

Object
De winkelruimte met een royale pui is gelegen op de A1 locatie in het winkelcentrum van Hilversum. Met zicht op de Gooise Brink (waar op termijn de bibliotheek zich gaat vestigen) en in de nabijheid van lokaal ondernemerschap alsmede de landelijke ketens zoals onder andere Strego, GrandOptical, Hunkemöller, Intertoys, Jamin, WE Fashion en ANWB, kent deze winkelruimte een hoge attentiewaarde.

Vloeroppervlak
Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
De winkelruimte omvat circa 161 m² VVO, verdeeld over ca. 115 m² op de begane grond en ca. 46 m² in de kelder.

Opleveringsniveau
De winkelruimte is aan de buitenzijde volledig gerenoveerd met onder andere een nieuwe pui en dubbel openslaande deuren voorzien van dubbelglas. Aan de binnenzijde is de winkel volledig geronoveerd met de navolgende voorzieningen:
– Vlak gestuukte wanden en plafond;
– Vlakke vloerafwerking;
– Basis elektra;
– Diverse lichtpunten in de etalage en plafond;
– Nieuw toilet en pantry;
– Airco / verwarming (2 stuks).

Parkeergelegenheid
De parkeergarages Hilvertshof, Gooische Brink en City Parking en bevinden zich op korte loopafstand van de winkelruimte.

Aanvangshuurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 45.000,- per jaar, exclusief BTW. Deze huurprijs is inclusief een tijdelijke huurkorting ter grootte van
€ 1.250,- per maand en geldt voor een periode van maximaal 24 maanden na huuringangsdatum.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Huurder dient zelf de contracten af te sluiten voor water, elektra en internet.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Afwijkende huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in december 2022 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Hilversum geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor detailhandel.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

S.R. (Stephen) Heinlein

06-22346340
stephen@castanea.nl