Kerkstraat 76 A

Hilversum

1211 CR

€ 45.000,- 

Per jaar excl. BTW

€ 45.000,- 

Per jaar excl. BTW

Hilversum

€ 45.000,- 

Per jaar excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Winkelgebied stadscentrum

Oppervlakte

161 m2

Deelhuur vanaf

161 m2

Hoofdbestemming

Winkelruimte

Omschrijving

De gemeente Hilversum is met circa 85.000 inwoners de grootste gemeente in de regio Gooi en Vechtstreek. Door zijn omvang en centrale
ligging in het gebied vervult Hilversum een regionale functie. Daarnaast is Hilversum de mediastad van Nederland. De bereikbaarheid van
Hilversum met het OV is uitstekend. Vanuit meerdere invalswegen is Hilversum ook met de auto goed te vinden en vanaf de centrumring
staat de route naar de vijf parkeergarages in het hart van Hilversum goed aangegeven.

Object
De winkelruimte is gelegen op de A1 locatie in het kernwinkelcentrum van Hilversum. In de directe omgeving bevinden zich onder andere de
landelijke filiaalbedrijven zoals Eye-Wish, Hunkemöller, Etos, Jamin, C&A, WE, ANWB, Strego, Libris Voorhoeve, Siebel en Douglas alsmede diverse lokale speciaalzaken.

Vloeroppervlak
Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
De winkelruimte omvat circa 161 m² VVO, verdeeld over ca. 115 m² op de begane grond en ca. 46 m² in de kelder.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt momenteel gerenoveerd en wordt onder andere voorzien van een nieuwe hoge winkelpui wat zal zorgen voor voldoende daglicht en etalage mogelijkheden alsmede een pantry en toilet.

Parkeergelegenheid
De parkeergarages Hilvertshof, Gooische Brink en City Parking en bevinden zich op korte loopafstand van de winkelruimte.

Aanvangshuurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 45.000,- per jaar, exclusief BTW. Deze huurprijs is inclusief een tijdelijke huurkorting ter grootte van
€ 1.250,- per maand en geldt voor een periode van maximaal 24 maanden na huuringangsdatum.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Huurder dient zelf de contracten af te sluiten voor water, elektra en internet.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Afwijkende huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Hilversum geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor detailhandel.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

S.R. (Stephen) Heinlein

06-22346340
stephen@castanea.nl