Verhuurd

Laanstraat 124

Baarn

3743 BJ

€ 3.900,- 

Per maand excl. BTW

Verhuurd

€ 3.900,- 

Per maand excl. BTW

Verhuurd

Baarn

€ 3.900,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

n.v.t

Oppervlakte

420 m2

Deelhuur vanaf

25 m2

Hoofdbestemming

Kantoorruimte

Omschrijving

Op zoek naar een kantoorruimte in Baarn? ’t Clubhuys is voor iedere ondernemer geschikt, of het nu om een flexplek gaat of een afsluitbare kantoorkamer, wij denken graag met u mee.

Geniet je van de voordelen van een fulltime kantoor, maar gebruik en betaal je alleen voor de bureaus die je gebruikt. ’t Clubhuys zorgt voor de bureaus, stoelen, printers en alle kantoorfaciliteiten. U hoeft alleen maar langs te komen en kunt meteen aan de slag. Door het weloverwogen ontwerp creëren wij ruimtes waar innovatie, productiviteit en contact centraal staan. Laat u inspireren door andere ondernemers, sluit deals en word onderdeel van ‘t Clubhuys community.

Concepten:
Als ondernemer kunt u uzelf wellicht vinden in één van onderstaande concepten:

Kantoorsuite: aparte afsluitbare kantoorruimtes geschikt voor 4 tot 10 personen. Startklaar inclusief bureaus, stoelen en archiefkast. Alle voordelen van een eigen kantoor, minus de investering en onderhoud.

Flexibel in te delen ruimten beschikbaar van 25 m² tot 50 m², vraag ons naar de mogelijkheden.

Premium member: een permanent eigen bureau en stoel, jouw exclusieve plek met toegang tot alle faciliteiten. Het meest geschikt voor ZZP’ers en professionals zonder kantoor aan huis.

’t Clubhuys member: een flexibele plek in een open ruimte, waarbij de werkplekken zijn gescheiden door plexiglas schermen. Plekken op basis van ‘first come, first served’, met alle toegang tot de faciliteiten.

Vergaderruimte:
De vergaderruimte is vrij toegankelijk voor vaste leden. Of het nu gaat om vergaderingen, presentaties, trainingen of workshops, alle faciliteiten worden aangeboden waarmee u makkelijk uit de voeten kunt. De vergaderruimte is flexibel te gebruiken en via een online rooster te reserveren.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in zijn huidige, recent gemoderniseerde en nagenoeg turn-key staat opgeleverd, inclusief de navolgende voorzieningen:
– Werkcafe;
– Koffiebar / pantry;
– Snelle internetverbinding;
– Eigentijdse uitstraling;
– Glazen afscheidingswanden;
– Ontvangstruimte (medegebruik);
– Vergaderzalen (medegebruik);
– Telefooncabines (medegebruik);
– Geavanceerde printers (medegebruik);
– Stilteruimtes (medegebruik);
– Kluisjes;

Servicekosten:
In de huurprijs is reeds een vast bedrag aan servicekosten opgenomen, verhuurder zal de volgende leveringen en diensten verzorgen:
– Gas, water en elektra;
– Glasvezel internet en Wifi;
– Onbeperkt koffie en thee faciliteit;
– Regelmatige schoonmaak.

Openingstijden:
’t Clubhuys is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Parkeren:
In de nabije omgeving kan er gebruik gemaakt worden van de openbare parkeervoorzieningen.

Huurtermijn:
Flexibele huurtermijnen, in overleg.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand