Laapersveld 75

Hilversum

1213 VB

€ 600,- 

Per maand excl. BTW

€ 600,- 

Per maand excl. BTW

Hilversum

€ 600,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Kantorenpark

Oppervlakte

290 m2

Deelhuur vanaf

20 m2

Hoofdbestemming

Kantoorruimte

Omschrijving

Ondernemen in het groen.
In de spil van de bedrijvigheid.

Van oudsher staat de schilderachtige park- en vijveromgeving van Het Laapersveld in Hilversum bekend als ‘de groene kantooroase’ van Het Gooi. Het is niet voor niets dat juist hier tal van succesvolle RTV, entertainment, (multi)media- en financiële bedrijven van statuur hun domicilie hebben gekozen.

Het Laapersveld (grenzend aan het Arena Park waar o.a. Nike Europe gevestigd is), heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld als de hotspot voor startende én gevestigde ondernemers. Neem de uitstekende bereikbaarheid per trein en bus (elke vorm van Openbaar Vervoer is binnen 5 minuten lopen bereikbaar). Neem de royale en gratis parkeerfaciliteiten. De hotel- en winkelfaciliteiten in de directe nabijheid. Het groene karakter (waar het ‘tussen de middag’ plezierig toeven is). Maar juist ook de centrale ligging aan de uitvalswegen A1/A27 maken dit – door stadsarchitect Willem Marinus Dudok ontworpen domein – geliefd als kantooromgeving.

Dit is de locatie voor ondernemers die binnen de periferie van grote steden als Amsterdam, Utrecht, Amersfoort willen instappen in een levendige en bloeiende businesscommunity. Zij nemen hun intrek in een recent vrijgekomen, multifunctioneel bedrijfs(verzamel)gebouw waarmee zij zichzelf verzekeren van een excellente uitvalsbasis voor hun merk, dienst of product. Het Laapersveld in Hilversum is zonder meer één van de meest strategische locaties, waar het voor bedrijven, medewerkers en bezoekers het hele jaar rond goed toeven is. Veronica heeft zijn roots in dit gebouw liggen en de spirit van eigenzinnig en succesvol ondernemen hangt nog steeds in het gebouw.

Het beschikbare complex, het als ‘Veronica Gebouw’ bekendstaande kantoorgebouw op het Laapersveld 75 in Hilversum, biedt (mede door zijn flexibele en economisch gunstige verhuurmogelijkheden) aan (door)startende én aan gevestigde ondernemingen de kans hun activiteiten verder te ontplooien in het bruisend Gooise hart.

In deze documentatie presenteren wij al deze ondernemingen – het zal ons niet verbazen – hun toekomstige bedrijfshuisvesting waar zij al zo lang naar op zoek zijn!

Offices XL Hilversum:
Op zoek naar een stijlvolle werkplek of kantoorruimte in Hilversum Offices XL biedt ondernemers alle ruimte en opties en staat persoonlijk voor jou klaar om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen.

Alle kantoorruimtes zijn direct klaar voor gebruik. Geen gedoe, alles is er al: van koffie tot en met internet. Jij kunt in alle rust werken en gasten ontvangen. Wij regelen alles wat nodig is voor een productieve en fijne werkplek.

Offices XL is goed bereikbaar en centraal gelegen in Hilversum. Je kan er voor de deur gratis parkeren,

Beschikbaarheid:
Vraag ons naar de actuele beschikbaarheid.

De huurprijzen zijn inclusief:
– servicekosten;
– één parkeerplaats;
– internet;
– koffie.

De metrages zijn inclusief omslag algemene ruimte. hieronder valt het volgende:
– algemene vergaderruimtes;
– mooi ingerichte entree;
– ruime pantry;
– toiletten.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
– sanitaire voorzieningen;
– luchtbehandelingssysteem met topkoeling;
– verwarming middels gas CV-installatie met radiatoren;
– personenlift;
– huidige systeemplafonds met inbouwverlichtingsarmaturen, hoogfrequent, met daglichtafhankelijke regeling;
– branddetectiesysteem;
– huidige vloerbedekking;
– huidige buitenzonwering;
– te openen ramen;
– intercom systeem;
– alarm op buitenschil;
– kabelgoten voor elektra, data en telefoonbekabeling, voorzien van elektra en wandcontactdozen per stramien, exclusief databekabeling.

In de huurprijs is het gebruik van internet ingebrepen. de standaard internet snelheden zijn 30 mb up en 30 mb down. Mocht u als huurder andere snelheden nodig hebben voor uw bedrijfsacticiteiten kan dit tegen meerprijs geregeld worden.

Parkeergelegenheid:
Per kantoorunit is één parkeerplaats beschikbaar. Het gebruik van deze parkeerplaats is in de huurprijs inbegrepen. tevens zijn er ruime parkeervoorzieningen voor bezoekers, cliënten en leveranciers.

Servicekosten:
De servicekosten zijn in de huurpijs verwerkt. De verhuurder verzorgt de navolgende levering en diensten:
• levering en vastrecht van gas, water en elektra (inclusief vastrecht);
• groenonderhoud;
• terreinonderhoud;
• schoonmaak algemene ruimte.

Verhuurder heeft het recht om de servicekosten aan te passen indien blijkt dat de hoogte van het bedrag ontoereikend is en/of de omvang van het pakket van leveringen en diensten uit te breiden als daartoe aanleiding bestaat, dit wordt naar rato-verdeeld.

Huurtermijn:
Flexibele huurtermijnen zijn mogelijk vanaf één jaar.

Toegang:
Huurder heeft 24 uur per dag, 7 dagen in de week, toegang tot het gehuurde middels een toegangscontrole systeem.

Energielabel:
Het complex beschikt over energielabel A.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

M.P. (Marc) Klabbers

06-11879930
marc@castanea.nl