Verhuurd

Lindenlaan 21

Huizen

1271 AV

€ 1.750,- 

Per maand excl. BTW

Verhuurd

€ 1.750,- 

Per maand excl. BTW

Verhuurd

Huizen

€ 1.750,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

n.v.t

Oppervlakte

95 m2

Deelhuur vanaf

95 m2

Hoofdbestemming

Winkelruimte

Omschrijving

Huizen heeft een groeiend verzorgingsgebied van thans circa 45.000 inwoners en een belangrijke waterrecreatie- en centrumfunctie. Inwoners van de regio Gooi en Vechtstreken komen in Huizen recreëren en winkelen. Ook steeds meer bewoners van het aangrenzende deel van de
provincie Flevoland ontdekken de aantrekkelijke mogelijkheden van Huizen. Met de wegverbinding via de Stichtse Brug en de veerdienst over het Gooimeer ligt een dagje Huizen voor inwoners van Almere, Lelystad en Zeewolde gemakkelijk binnen handbereik. In het levendige hart van het centrum liggen moderne gespecialiseerde winkels, boetiekjes, restaurants, cafés en vestigingen van landelijke winkelbedrijven.

Object
Gelegen op mooie hoek locatie aan de winkelpromenade van het winkelhart van Huizen een winkelruimte, van circa 95 m². De winkel met een hoge attentiewaarde door haar hoekligging, ligt o.a. tegenover Albert Heijn, Kruidvat, Veerman juwelen, Pets Place en vele andere landelijke en lokale detaillisten.

Vloeroppervlak
De winkelruimte omvat circa 95 m² BVO, verdeeld over circa 78 m² op de begane grond en circa 16 m² in de kelder.

De winkelruimte kent een frontbreedte van circa 8 m¹.

Opleveringsniveau
De winkelruimte is voorzien van:
– winkelpui;
– pantry en toilet;
– glad gestuukte wanden en plafonds;
– vlakke vloerafwerking;
– cv-ketel met verwarming en/of airco units.

Parkeergelegenheid
Er is voldoende gratis parkeren aanwezig in het centrum van Huizen, bijvoorbeeld in een van de parkeergarages. Parkeren met blauwe schijf.

Aanvangshuurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.750,- per maand, exclusief BTW.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
Flexibele huurvoorwaarden met een minimum van 2 jaar.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Waarborg
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de
verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Huizen geeft aan dat de gronden bestemd zijn voor het gebruik als centrum doeleinden, derhalve is de winkelruimte uitermate geschikt voor het gebruik als ruimte voor: detailhandel.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

S.R. (Stephen) Heinlein

06-22346340
stephen@castanea.nl