Marconiweg 13- 15 – Zeewolde

€ 1.125,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingBedrijventerrein
Oppervlakte560 m2
Deelverhuur vanaf280 m2
HoofdbestemmingBedrijfsruimte
NevenbestemmingKantoorruimte
Prijs € 1.125,- per maand excl. btw

De locatie ligt op een grootschalig bedrijventerrein en is goed bereikbaar via de provinciale wegen. Trekkersveld is een bedrijventerrein met een heel divers bedrijvenaanbod variërend van klein tot zeer groot op logistiek gericht. In de directe omgeving zijn diverse bedrijven gehuisvest waaronder o.a. Bakker Logistiek, Slokker Innovate, Wolter Koops en King Nonwovens.

Op bedrijventerrein Trekkersveld zijn verschillende bedrijfsunits beschikbaar voor de verhuur. De bedrijfsunits bestaan uit twee bouwlagen en zijn uitstekend geschikt voor verschillende activiteiten als kantoorruimte, opslag, werkruimte en/of productieruimte.

Ligging en bereikbaarheid:
Gesitueerd op bedrijventerrein Trekkersveld te Zeewolde. Trekkersveld is een grootschalig bedrijventerrein net buiten het dorp Zeewolde, op het bedrijventerrein zijn grotendeels kleinschalige bedrijfsunits gerealiseerd. De bereikbaarheid is goed middels de uitvalswegen N305 (Dronten-Almere), de N302 (Harderwijk-Lelystad) en de A28 (Amersfoort-Zwolle).

Beschikbaarheid:
Voor de verhuur zijn de volgende units beschikbaar:

Unit | metrage | huurprijs
B2 | circa 280 m² | € 1.125,-
C1 | circa 280 m² | € 1.125,-
C2 | circa 280 m² | € 1.125,-

De genoemde huurprijzen zijn per maand en exclusief BTW.

Opleveringsniveau:
Het bedrijfsunits zullen in de huidige staat opgeleverd worden inclusief de navolgende voorzieningen:

- bedienbare overheaddeur;
- eigen trapopgang met ruimte lichtinval;
- betonnen vloer (begane grond);
- TL verlichting (begane grond);
- CV installatie met radiatoren;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen (verdieping);
- airco units (deels);
- net afgewerkte wanden;
- kabelgoten voorzien van bekabeling (verdieping).

Aanvangshuurprijs:
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.125,- per maand exclusief BTW per unit.

Servicekosten:
De bedrijfsunits beschikken over eigen meters. De huurder dient zelf de desbetreffende contracten af te sluiten inzake de levering en het verbruik van gas water en elektra.

Parkeergelegenheid:
Per unit zijn er twee parkeerplaatsen op voorgelegen terrein beschikbaar.

Bestemming:
Voor de units is de bestemming Bedrijf 1 tot en met categorie 3.2 aangewezen.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

RM & RT Makelaar & Taxateur
N. (Niels) Bunt RM RT
06 - 30 243 321
niels@castanea.nl
Vastgoedadviseur
M.C. (Maarten) Klein
06 – 53 245 452
maarten@castanea.nl