Verhuurd

Nassaulaan 23

Bussum

1404 CL

€ 24.000,- 

Per jaar excl. BTW

Verhuurd

€ 24.000,- 

Per jaar excl. BTW

Verhuurd

Bussum

€ 24.000,- 

Per jaar excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

n.v.t

Oppervlakte

109 m2

Deelhuur vanaf

109 m2

Hoofdbestemming

Winkelruimte

Omschrijving

Gooise Meren heeft een verzorgingsgebied van circa 60.000 inwoners, Bussum kent circa 33.500 inwoners. De winkels, cafés, restaurants en de markt in het centrum oefenen al jarenlang een grote aantrekkingskracht uit op Bussum en omgeving. Bussum is een plaats die zeer goed te bereiken is met zowel openbaar vervoer als met de auto waarbij parkeerfaciliteiten van het centrum uitstekend te noemen zijn (ca. 1200). De betreffende plaats beschikt over circa 440 winkelvestigingen en een verkoopoppervlak van circa 58.000 m². Ongeveer 48 % van de winkelbezoekers komt uit Bussum zelf, 16% uit Naarden en de overige 36% komt van buiten dit gebied.

Object
De winkel wordt volledig gerenoveerd en is gelegen op een absolute A1 locatie tussen de winkelketens Douglas, Holland&Barret, Kruidvat, Rituals en diverse lokale dames en herenmode zaken. De winkelruimte kent een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 109 m². In de aanmelding/brochure zijn Artist Impressions gebruikt.
De winkelruimte kent een frontbreedte van circa 5 m¹.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt casco verhuurd. Het navolgende wordt nog door verhuurder gerealiseerd:
– Vlakke cementdekvloer;
– Gladde gestuukte wandafwerking welke netjes is geschilderd;
– Vlakke en gestuukte plafond afwerking met een aantal lichtrails voor spots en voldoende contactpunten voor de verlichting;
– Verwarmen en koelen middels airco/verwarmingsunit.

De verdere afwerking/afbouw is voor huurder.

Parkeergelegenheid
De parkeerroute en de parkeerfaciliteiten in Bussum zijn als uitstekend te kwalificeren. De consumenten kunnen gebruik maken van twee overdekte parkeergarages gelegen achter Jumbo en onder Hema en van diverse in grootte variërende parkeerterreinen rondom het winkelhart.

Aanvangshuurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 24.000,- per jaar, exclusief BTW.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
In overleg te bespreken, de voorkeur gaat uit naar een periode van 5 jaar met 5 optiejaren.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Waarborg
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting vermeerderd met de BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in december 2022 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Gooise Meren geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor:
• detailhandel;
• publieksgerichte dienstverlening.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

S.R. (Stephen) Heinlein

06-22346340
stephen@castanea.nl