Nieuweweg 13

Laren

1251 LG

€ 120.000,- 

Per jaar excl. BTW

€ 120.000,- 

Per jaar excl. BTW

Laren

€ 120.000,- 

Per jaar excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

n.v.t

Oppervlakte

556 m2

Deelhuur vanaf

440 m2

Hoofdbestemming

Winkelruimte

Omschrijving

Laren staat op de 3e plaats van de 10 rijkste gemeenten van Nederland. Ze bestrijkt een verzorgingsgebied van circa 365.000 inwoners in een straal van 10 km. Het winkelgebied kent 110 winkels bestaande uit circa 11.000 m² winkeloppervlakte. Het parkeren is gratis middels een blauwe zone van maximaal 2 uur.

Object
De royale winkel met brede winkelpui van circa 10 meter is gelegen op een levendige A1 locatie aan de Nieuweweg en is omringd door diverse publiekstrekkers waaronder Bang & Olufsen, Blokker, Scotch & Soda, Marc Cain, Art Center Horus, Hofstee schoenen en House of Poems. Vanwege de gunstige ligging nabij deze publiekstrekkers kent de winkel een hoge attentiewaarde en een gegarandeerde passantenstroom.

Vloeroppervlak
Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De winkelruimte omvat circa 556 m² verkoop vloeroppervlak aan de begane grond. Mogelijkheid voor het splitsen in unit van 440 m².

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt casco verhuurd, inclusief de navolgende voorzieningen:
-winkelpui;
-basis elektra;
-vlakke vloer.

Parkeergelegenheid
In de directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Dit is in een blauwe zone gratis parkeren (2 uur) in de nabijgelegen parkeervakken en op straatniveau.

Aanvangshuurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 120.000,- per jaar, exclusief BTW.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Huurder dient de meters betreffende gas, elektra en water op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
5 jaar + telkens te verlengen met 5 jaar.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting vermeerdert met de BTW.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Laren geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor:
•Detailhandel;
•Dienstverlening.

Huurder dient zelf zijn exploitatie te toetsen aan het vigerende bestemmingsplan.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

S.R. (Stephen) Heinlein

06-22346340
stephen@castanea.nl