Olympia 2 D

Hilversum

1213 NT

€ 500,- 

Per maand excl. BTW

€ 500,- 

Per maand excl. BTW

Hilversum

€ 500,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

n.v.t

Oppervlakte

700 m2

Deelhuur vanaf

36 m2

Hoofdbestemming

Kantoorruimte

Omschrijving

Full services kantoorruimtes direct aan de A27 en bij het NS station. Van één werkplek tot meerdere honderden vierkante meters, vrijwel alles is mogelijk. Kies je eigen meubilair, kies de services die je nodig hebt en kies zelfs de looptijd van je contract.

Bereikbaarheid:
Perfecte bereikbaarheid vanwege de ligging aan de afslag A27 (Almere – Utrecht). Het kantorenpark is per openbaar vervoer ook goed bereikbaar vanwege de nabijheid van NS station Hilversum-Sportpark (op loopafstand) en diverse busverbindingen.

Beschikbaarheid:
Diverse Full-service en gemeubileerde kantoorruimtes beschikbaar op de eerste, tweede en derde etage. Op maat samen te stellen werkplekken van 1 tot 100 (en meer) . U kunt zelf de inrichting kiezen, een luxe kantoorsuite, op uitzicht, afgestemd op 1 persoon of een compleet bedrijf. Ook zijn er flexplekken beschikbaar, op een sociale manier werken in een open kantoorruimte.

Op de tweede verdieping is er een unit bechikbaar van circa 700 m² en biedt ruimte voor circa 24 werkplekken. De huurprijs bedraagt € 7.319,- op basis van een 12 maanden contract.

Zie pagina 6 voor de huidige beschikbaarheid en de huurprijzen per unit.

Full service:
– volledig aangeklede kantoorruimtes inclusief vloerbedekking en systeemplafonds met verlichting;
– 24/7 toegang;
– telefoon;
– WIFI;
– airco;
– bemande receptie;
– mogelijkheid voor het beantwoorden van uw telefoon in uw bedrijfsnaam en doorverbinden binnen en buiten het pand;
– compleet ingerichte pantry;
– topklasse meubilair;
– klimaatbeheersing en lift;
– nutsvoorzieningen;
– gebruik van vergader- en trainingsruimtes.

Huursom:
All-inn prijzen, u betaald één prijs voor een volledig gemeubileerd kantoor, inclusief meubilair, WIFI telefoon, nutsvoorzieningen en bemande receptie. De prijs is natuurlijk afhankelijk van de services die u kiest. Te huur vanaf € 680,- per maand exclusief BTW.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Parkeren:
Er zijn parkeerplaatsen (parkeernorm 1:43) beschikbaar in de ondergelegen parkeergarage. Parkeerplaats is te huur voor € 70 euro per maand excl. BTW. Tevens zijn er 2 bezoekersplaatsen beschikbaar op het naastgelegen terrein.

Huurtermijn:
Flexibele huurtermijnen vanaf één maand zijn mogelijk.

Aanvaarding:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de kosten voor parkeren, de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

N. (Niels) Bunt RM RT

06-30243321
niels@castanea.nl