Plein 2000 137

Huizen

1271 KP

€ 1.650,- 

Per maand excl. BTW

€ 1.650,- 

Per maand excl. BTW

Huizen

€ 1.650,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Winkelgebied stadscentrum

Oppervlakte

95 m2

Deelhuur vanaf

n.v.t

Hoofdbestemming

Kantoorruimte

Omschrijving

Op een zeer goede en centrale locatie in Huizen is deze representatieve hoekunit met een vloeroppervlak van circa 95 m² beschikbaar voor verhuur. De unit is gesitueerd in het Graaf Wichman complex, welke beschikt over een hoge diversiteit aan ondernemers. Verschillende kantoorgebruikers, horecaondernemingen en uitgaansgelegenheden zijn hier te vinden, hetgeen de zichtbaarheid van uw bedrijf vergroot door de vele passanten.

Tegenover het Graaf Wichman complex is het busstation van Huizen gelegen.

De kantoorunit is gesitueerd op de begane grond en is gelegen op de hoek hierdoor zijn de reclame mogelijkheden royaal. Het gehele complex is medio 2000 nieuw gerealiseerd, waardoor de voorzieningen en afwerkingen voldoen aan de huidige eisen.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
– pantry;
– systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
– toilet;
– verwarming;
– vloerbedekking;
– visgraat PVC vloer;
– glazen scheidingswanden.

Het bestaande inrichtingspakket zoals de vloerbedekking, visgraat PVC vloer, systeemplafonds, pantry, wanden etc., wordt door huurder ‘om niet’ overgenomen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor onderhoud en of eventuele vervanging van dit inrichtingspakket.

Parkeergelegenheid:
Parkeren is mogelijk aan de openbare weg.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.650,- per maand exclusief BTW.

Bestemming:
Binnen de bestemming Gemengde Doeleinden zijn bedrijven toegestaan, die vallen onder kantoorgebruik – met hoofdzakelijk werkzaamheden van administratieve aard-, als ook het bedrijfsmatig verkopen/verlenen van zakelijke en persoonlijke diensten (geen horeca en detailhandel) zoals bijv. kapper, zonnestudio, schoonheidssalon, fitness (geen sportschool, maar bijv. dieetadvies in combinatie met lichte oefeningen).

Servicekosten:
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd ter grootte van (gemiddeld) € 25,00 per m² op jaarbasis exclusief BTW, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
-levering water en elektra;
-gebruikersheffingen;
-vuilafvoer;
-onderhoud diverse installaties;
-diversen.

Verhuurder heeft het recht om het voorschotbedrag aan te passen indien blijkt dat de hoogte van het bedrag ontoereikend is en/of de omvang van het pakket van leveringen en diensten uit te breiden als daartoe aanleiding bestaat.

Jaarlijks, of zoveel eerder als de huurovereenkomst eindigt, zal verrekening tussen partijen plaatsvinden aan de hand van de werkelijk betaalde nota’s, waarbij toerekening geschiedt middels het gehuurde vloeroppervlak ten opzichte van het totale verhuurbare vloeroppervlak in kantoorgebouw. Aan de leegstaande ruimten zal in redelijkheid een toedeling plaatsvinden, cq een redelijke verdeelsleutel door de verhuurder worden voorgesteld.

Huurtermijn:
In overleg, minimum van 3 jaar.

Aanvaarding:
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

N. (Niels) Bunt RM RT

06-30243321
niels@castanea.nl