Robert Peereboomweg 18 A 10

Haarlem

2031 BC

€ 167.500,- 

v.o.n.

Haarlem

€ 167.500,- 

v.o.n.

Haarlem

€ 167.500,- 

v.o.n.

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Bedrijventerrein

Oppervlakte

n.v.t

Deelhuur vanaf

73 m2

Hoofdbestemming

Bedrijfsruimte

Omschrijving

Unity Haarlem! Een hip, trendy en duurzaam gebouwd bedrijfsverzamelgebouw van vier gestapelde verdiepingen met in totaal 70 zelfstandige units.
Wij hebben unit 10 te koop gekregen, wees er snel bij! Het metrage van deze functionele bedrijfs-kantoorruimte met overheaddeur is 73 m² BVO en gelegen op de begane grond.

Locatie
Unity Haarlem wordt gerealiseerd in de Waarderpolder aan de Robert Peereboomweg 18 in Haarlem. De locatie is super centraal gelegen: vlakbij Amsterdam, een kwartier rijden van Schiphol, op loopafstand van treinstation Spaarnwoude en slechts vijf minuten fietsen van de historische binnenstad van Haarlem.

Algemeen
De units worden gebouwd met hoogwaardig materiaal conform de nieuwste bouwbesluitnormen en zijn zowel binnen als buiten onderhoudsvriendelijk en van hoge kwaliteit. De ruimte mag niet als particulier opslag worden benuttigd, maar verder ben je helemaal vrij om de unit naar eigen wens in te delen en te richten conform het fungerende bestemmingsplan.

De unit bij uitstek geschikt voor (startende) creatieve ondernemers die naast een werkplaats ook een atelier of showroom nodig hebben. Vrij parkeren kan in het verzamelgebouw zelf.

De unit is uitstekend verhuurbaar en vormen daarmee een solide, waardevaste investering of belegging.

De prijs bedraagt € 167.500,- V.O.N. excl. BTW.
De koopsom is te vermeerderen met BTW. Overdrachtsbelasting is niet verschuldigd. Wel zijn de notariskosten voor rekening koper.

Meer weten neem gerust contact met ons op.
Castanea Bedrijfsmakelaars | 035-6460050 | info @castanea .nl
We horen graag van je!

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan de geheimhoudingsverklaring in en wij nemen contact met u op.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

A.E. (Louise) Kemp - van Leeuwen

035-6460050
louise@castanea.nl