Verkocht

Robert Peereboomweg 18 unit 21

Haarlem

2031 BC

€ 142.500,- 

v.o.n.

Verkocht

€ 142.500,- 

v.o.n.

Verkocht

Haarlem

€ 142.500,- 

v.o.n.

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Bedrijventerrein

Oppervlakte

n.v.t

Deelhuur vanaf

n.v.t

Hoofdbestemming

Bedrijfsruimte

Omschrijving

Met trots presenteren we Unity Haarlem aan je: een hip, trendy en duurzaam gebouwd bedrijfsverzamelgebouw van vier gestapelde verdiepingen met in totaal 70 zelfstandige units. De eerste gaan NU in de verkoop tegen een zéér aantrekkelijke prijs. Wees er dus snel bij!
In deze aanbieding willen wij unit 21 uitlichten. Het metrage van deze functionele unit is 77m² BVO en gelegen op de 1e verdieping op de hoek. De prijs bedraagt € 142.500,- V.O.N. excl. BTW.

Locatie
Unity Haarlem wordt gerealiseerd in de Waarderpolder aan de Robert Peereboomweg 18 in Haarlem. De locatie is super centraal gelegen: vlakbij Amsterdam, een kwartier rijden van Schiphol, op loopafstand van treinstation Spaarnwoude en slechts vijf minuten fietsen van de historische binnenstad van Haarlem. Dankzij een indoor hellingbaan met een breedte van 3,1 m tussen de kolommen, zijn alle 70 units bereikbaar per auto en/of busje; óók op de vierde verdieping!

Algemeen
De units worden gebouwd met hoogwaardig materiaal conform de nieuwste bouwbesluitnormen en zijn zowel binnen als buiten onderhoudsvriendelijk en van hoge kwaliteit. De ruimte mag niet als particulier opslag worden benuttigd, maar verder ben je helemaal vrij om de unit naar eigen wens in te delen en te richten conform het fungerende bestemmingsplan.

De kleinschalige, courante units zijn beschikbaar vanaf circa 54 m2 en kunnen worden gekoppeld. Het totale project heeft een metrage van 5.016 m² BVO! Daardoor zijn de units bij uitstek geschikt voor (startende) creatieve ondernemers die naast een werkplaats ook een atelier of showroom nodig hebben. Vrij parkeren kan in het verzamelgebouw zelf.

Unity units zijn uitstekend verhuurbaar en vormen daarmee een solide, waardevaste investering of belegging. Meer weten kijk op unity-haarlem .nl of neem gerust contact met ons op.
Castanea Bedrijfsmakelaars | 035-6460050 | info @castanea .nl
Broersma Werken | 020 305 97 97 | werken @broersma .nl
We horen graag van je!

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan de geheimhoudingsverklaring in en wij nemen contact met u op.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

A.E. (Louise) Kemp - van Leeuwen

035-6460050
louise@castanea.nl