Rokerijweg 1 b

Huizen

1271 AH

€ 3.000,- 

Per maand excl. BTW

€ 3.000,- 

Per maand excl. BTW

Huizen

€ 3.000,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Nieuwbouw

Ligging

Bedrijventerrein

Oppervlakte

206 m2

Deelhuur vanaf

206 m2

Hoofdbestemming

Kantoorruimte

Omschrijving

Welkom op bedrijventerrein ’t Plaveen, een bruisende locatie in Huizen, waar geschiedenis en innovatie hand in hand gaan. Tussen de oude dorpskern en de haven, op het historische terrein van Balatum N.V., ontstaat een opwindend project dat uw bedrijf in Q1 2024 8 state-of-the-art, duurzame kantoorunits zal bieden.

De iconische Rokerijweg 1B staat klaar voor verhuur, met een verhaal dat teruggaat tot de rijke industriële geschiedenis van Huizen. Deze locatie is niet zomaar een plek; het is een symbool in Huizen en biedt de perfecte uitvalsbasis voor uw bedrijf, dankzij de centrale ligging.

Deze ultramoderne kantoorgebouwen worden gebouwd met duurzame materialen en geavanceerde isolatievoorzieningen, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook milieuvriendelijk.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein ’t Plaveen is gelegen in Huizen en is centraal gelegen tussen diverse uitvalswegen richting de A1 of A27. Bovendien bent u niet alleen met de auto, maar ook met de fiets en het openbaar vervoer eenvoudig bereikbaar. En voor uw dagelijkse behoeften zijn winkels, de natuur en gezellige horecagelegenheden binnen handbereik, waaronder diverse winkelcentra en het charmante oude dorp.

Beschikbaarheid
De Rokerijweg 1B beschikt over een vloeroppervlak van circa 206 m2, met eigen entrée en is verdeeld over drie niveaus. De begane grond beslaat ongeveer 74 m2, gevolgd door 74 m2 op de eerste verdieping op de 2de verdieping 58 m2 met een prachtig ruim dakterras. Bovendien zijn er 3 eigen parkeerplaatsen beschikbaar (extra gemeente publieke parkeerplaatsen zijn ook aanwezig).

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 3.000, – per maand exclusief BTW exclusief servicekosten, bij vooruitbetaling per maand te voldoen

Parkeergelegenheid
Optioneel zijn er 3 parkeerplaatsen beschikbaar aan de voorzijde van de unit.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte voldoet aan de laatste eisen van het bouwbesluit. De combinatie van metselwerk, gevels, systeembekleding met hoge isolatiewaarden en kozijnen, voorzien van dubbel glas geven een mooie en representatieve uitstraling. De unit wordt gebouwd met duurzame materialen en is voorzien van een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen en worden opgeleverd met een A++++ energielabel. Dit maakt de bedrijfsruimtes zeer duurzaam en efficiënt in energieverbruik.

Huurtermijn
Vijf jaar met telkens vijf verlengingsjaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van twaalf maanden.

Servicekosten
Huurder is een nader vast te stellen bedrag voorschotbedrag VvE kosten verschuldigd voor o.a.:
– Opstalverzekering
– WA-verzekering VvE
– Onderhoud gemeenschappelijke riolering
– Onderhoud terrein, gevels en dak
– Bewassing gevels
– Reservering groot- en klein onderhoud
– (Financiële) Administratie en jaarlijkse vergadering(en) VvE.

Huurder dient zelf de contracten met betrekking tot water en elektra af te sluiten.

Zekerheid
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting vermeerderd met de verschuldigde BTW.

Bestemmingsplan
Het plan valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘Haven en Bedrijventerreinen’, vallende onder de bestemming ‘Gemengd-2’. Het bestemmingsplan is digitaal beschikbaar via of in te zien bij de Gemeente Huizen.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), inclusief de algemene bepalingen.

BTW-bepaling
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Gunning
Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Welkom in de toekomst van zakendoen op bedrijventerrein ’t Plaveen. Grijp deze kans en vestig uw bedrijf op deze historische, duurzame locatie!

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

N. (Niels) Bunt RM RT

06-30243321
niels@castanea.nl