Rokerijweg 1

Huizen

1271 AH

€ 369.500,- 

v.o.n.

€ 369.500,- 

v.o.n.

Huizen

€ 369.500,- 

v.o.n.

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Bedrijventerrein

Oppervlakte

145 m2

Deelhuur vanaf

73 m2

Hoofdbestemming

Kantoorruimte

Omschrijving

Het betreft het bedrijventerrein ’t Plaveen, een bruisende locatie in Huizen,gelegen tussen de haven en de oude
dorpskern op het terrein van BN International zijn zeer recent 25 duurzame bedrijfs-/kantoorunits opgeleverd.

De Rokerijweg 1 is per direct beschikbaar voor de verkoop en overdracht, deze locatie is niet zomaar een plek; het is een symbool in Huizen en biedt de perfecte uitvalsbasis voor uw bedrijf, dankzij de centrale ligging.

Door de gunstige hoekligging heeft deze unit een extra USP, zijnde de royale daglichttoetreding wat zorgt voor een zeer aangenaam verblijf in de kantoorunit. Ook is er qua attentiewaarde naar buiten toe een extra signing/reclame mogelijkheid.
Deze ultramoderne kantoorgebouwen worden gebouwd met duurzame materialen en geavanceerde isolatievoorzieningen, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook milieuvriendelijk.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein ’t Plaveen is gelegen in Huizen en is centraal gelegen tussen diverse uitvalswegen richting de A1 of A27. Bovendien bent u niet alleen met de auto, maar ook met de fiets en het openbaar vervoer eenvoudig bereikbaar. En voor uw dagelijkse behoeften zijn winkels, de natuur en gezellige horecagelegenheden binnen handbereik, waaronder diverse winkelcentra en het charmante oude dorp.

Beschikbaarheid
De Rokerijweg 1 beschikt over een vloeroppervlak van circa 145 m2 verdeeld over 2 verdiepingen en is voorzien van zeven zonnepanelen op het dak.
alsmede zijn er 4 eigen parkeerplaatsen beschikbaar (extra gemeente publieke parkeerplaatsen zijn ook aanwezig).

Koopsom:
De koopsom bedraagt € 369.500,- vrij op naam exclusief BTW.

VvE bijdrage:
De VvE bijdrage bedraagt € 84,50 per maand exclusief BTW.

Parkeergelegenheid
Er zijn 4 parkeerplaatsen beschikbaar aan de voorzijde van de unit.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte voldoet aan de laatste eisen van het bouwbesluit. De combinatie van metselwerk, gevels, systeembekleding met hoge isolatiewaarden en kozijnen, voorzien van dubbel glas geven een mooie en representatieve uitstraling. De unit wordt gebouwd met duurzame materialen en is voorzien van een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen en worden opgeleverd met een A++ energielabel. Dit maakt de bedrijfsruimtes zeer duurzaam en efficiënt in energieverbruik.

Bestemmingsplan
Het plan valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘Haven en Bedrijventerreinen’, vallende onder de bestemming ‘Gemengd-2’. Het bestemmingsplan is digitaal beschikbaar via of in te zien bij de Gemeente Huizen.

Gunning
verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Het object is per direct beschikbaar.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

N. (Niels) Bunt RM RT

06-30243321
niels@castanea.nl