Snelliuslaan 10

Hilversum

1222 TE

€ 595,- 

Per maand excl. BTW

€ 595,- 

Per maand excl. BTW

Hilversum

€ 595,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

In woonwijk

Oppervlakte

190 m2

Deelhuur vanaf

35 m2

Hoofdbestemming

Kantoorruimte

Omschrijving

Welkom op Snelliuslaan 10, waar zakelijke allure en historische pracht samenkomen in een monumentaal gebouw ontworpen door de gerenommeerde architect Dudok. Dit kantoor verzamelgebouw biedt een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een stijlvolle werkomgeving

De oorspronkelijk als openbare MULO-school gebouwde voormalige Snelliusschool is een opvallende verschijning aan de Snelliuslaan in Hilversum-Noord. Het plantsoen dat begint aan de Stieltjeslaan geeft een vrij zicht op het markante gebouw. De school werd in 1931 ontworpen door gemeente-architect Dudok. In 1991 werd het schoolgebouw aangewezen als Rijksmonument. De school werd gerestaureerd en kreeg een kantoorbestemming. Hierbij zijn de hoge ruimtes verdeeld door de inbouw van een entresol. De kenmerkende geveldetails zoals de geglazuurde tegeltjes op de muurdammen, de ronde kruisvensters, de ‘elfenbankjes’ onder de verticale vensters en het opvallende verlichtingsornament boven de entree zijn behouden.

Locatie
Gelegen in het hart van Hilversum geniet Snelliuslaan 10 van een uitstekende zakelijke locatie. De omgeving straalt professionaliteit uit en biedt een mix van bedrijvigheid en groen. Op loopafstand vind je diverse voorzieningen, waaronder restaurants, winkels en groene parken, waardoor het een aantrekkelijke plek is voor zowel werknemers als klanten. De strategische ligging van Snelliuslaan 10 maakt het goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.
Met nabijgelegen snelwegen (A1 en A27) en uitstekende OV-verbindingen is het pand gemakkelijk te bereiken voor zowel medewerkers als bezoekers.

Beschikbaarheid
In het gebouw zijn momenteel de volgende units beschikbaar voor de verhuur:
Unit | Metrage | Huurprijs | Beschikbaar
unit 22 | circa 52 m² | EUR 890,54 | per direct
unit 27 | circa 52 m² | EUR 890,54 | per direct
unit 121A | circa 34,7 m² | EUR 595.- | per direct
unit 127 | circa 52 m² | EUR 890,54 | per direct

De huurprijs is per maand en exclusief BTW en servicekosten.

Opleveringsniveau
De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat.

Servicekosten
De servicekosten bedragen op basis van voorschotbijdrage EUR 43,05 per m² per jaar exclusief BTW, inzake de navolgende zaken en diensten:
– warmtelevering door middel van CV installatie;
– stroomverbruik en serviceabonnement van brandmeld- en brandveiligheidsinstallatie;
– onderhoud, inclusief vervanging van lampen, alsmede het stroomverbruik van de verlichting van de gemeenschappelijke ruimten;
– glasbewassing buitenzijde;
– schoonhouden gemeenschappelijke ruimten;
– de kosten van drinkwaterleiding, gasverbruik en elektraverbruik;
– schoonmaken van daken en goten;
– administratiekostenvan bovengenoemde werkzaamheden.

De verhuurder heeft het recht om de servicekosten in overleg aan te passen. 

Parkeren
Het is mogelijk om op het eigen ‘afsluitbare’ terrein een parkeerplaats te huren. Er zijn circa 30 parkeerplaatsen beschikbaar. De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt EUR 450,- per parkeerplaats per jaar exclusief BTW. Nabij het object zijn openbare parkeergelegenheden beschikbaar.

Bestemming
Onder de vigerende bestemming valt het object onder de bestemming ‘bedrijfsdoeleinden’.
Aanvullende informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Hilversum.

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI “Alle huishoudens” (2015 = 100), + 1%, zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal geen daling ondergaan.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
6 maanden.

Aanvaarding:
In overleg.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Onder- / overmaat metrage:
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn bruto meters en zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Monumentale status
Het gebouw is een Rijksmonument. Dit heeft tot gevolg dat aan binnen- en buitenzijde van het gebouw niets gewijzigd mag worden.

Gunning
Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

N. (Niels) Bunt RM RT

06-30243321
niels@castanea.nl