Steijnlaan 16

Hilversum

1217 JS

€ 700,- 

Per maand excl. BTW

€ 700,- 

Per maand excl. BTW

Hilversum

€ 700,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

In woonwijk

Oppervlakte

627 m2

Deelhuur vanaf

25 m2

Hoofdbestemming

Kantoorruimte

Omschrijving

Offices XL Premium Hilversum:
Op zoek naar een stijlvolle werkplek of kantoorruimte in Hilversum, Offices XL Premium biedt ondernemers alle ruimte en opties en staat persoonlijk voor jou klaar om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. Alle kantoorruimtes zijn direct klaar voor gebruik. Jij kunt in alle rust werken en gasten ontvangen. Wij regelen alles wat nodig is voor een productieve en fijne werkplek. Offices XL Premium is goed bereikbaar en centraal gelegen in Hilversum.

Object:
Vrijstaand kantoorpand met ruim dakterras, gelegen in villapark ”Trompenberg” op royaal af te sluiten perceel.

In de kantoorvilla te Hilversum is een stijlvolle, luxe ambiance gecreëerd, zodat een ieder die binnenkomt via de entree een warm gevoel van binnen krijgt en zich direct “thuis” voelt.

Het gemêleerde blauwe karpet in het zitgedeelte van de lounge creëert een eigentijdse sfeer, dit gecombineerd met meubels van rijke stoffen zoals velours en leder in de kleuren koningsblauw, cognac en okergeel . De lampen en woonaccessoires zoals bijzettafels hebben een touch van rosé. Sommige wanden zijn voorzien van trendy behang en robuuste wandpanelen in de kleur roest.

De zwarte keukens op de diverse verdiepingen zijn voorzien van gouden kranen en grepen, gecombineerd met een marmerlook blad en achterwand. Tevens is er ook een mini statafel met barkrukken.

Het trappenhuis in de centrale hal is voorzien van zwarte stalen leuningen en waar mogelijk een bank, fauteuils en of sierlijke potten met bloemen geplaatst.

In het souterrain is een grote vergaderruimte voor maximaal 12 personen.

Tevens is er aan de andere zijde een trendy bar waar informeel geborreld en overlegd kan worden.

De buitenzijde van de lift, die centraal door alle verdiepingen loopt, behoudt de originele natuurstenen
look.

Ligging:
Direct nabij de kantoren/studio’s van het mediapark, gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en centrum Hilversum.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige representatieve staat inclusief ondermeer de navolgende voorzieningen:
– pantry;
– toiletten;
– scheidingswanden;
– vloer gereed voor het leggen van vloerbedekking*;
– liftinstallatie;
– C.V.-installatie;
– gedeeltelijk v.v. airco;
– mechanische ventilatie;
– alarminstallatie;
– inbouwarmaturen;
– internet cat. 5;
– te openen ramen.

Beschikbaarheid:
In de kantoorvilla zijn momenteel op aanvraag kantoorunits beschikbaar.

De genoemde prijzen zijn inclusief:
– servicekosten;
– internet;
– gebruik algemene ruimtes;
– gebruik gezamenlijke vergaderruimte.

Servicekosten:
De servicekosten zitten in de huurprijs verwerkt. De verhuurder verzorgt de navolgende levering en diensten:
• levering en vastrecht van gas, water en elektra (inclusief vastrecht);
• groenonderhoud;
• terreinonderhoud;
• schoonmaak algemene ruimte.

Verhuurder heeft het recht om de servicekosten aan te passen indien blijkt dat de hoogte van het bedrag ontoereikend is en/of de omvang van het pakket van leveringen en diensten uit te breiden als daartoe aanleiding bestaat, dit wordt naar rato-verdeeld.

Parkeergelegenheid:
De parkeerplaatsen zijn reeds toebedeeld zoals te zien is bij de beschikbaarheid. De huurprijs bedraagt € 500,- per parkeerplaats per jaar exclusief BTW.

Huurtermijn:
In overleg, verhuurder streeft naar een langdurige huurrelatie.

Energielabel:
Het complex beschikt over energielabel A.

Toegang:
Huurder heeft 24 uur per dag, 7 dagen in de week, toegang tot het gehuurde middels een toegangscontrole systeem.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

M.P. (Marc) Klabbers

06-11879930
marc@castanea.nl