Verhuurd

Waldeck Pyrmontlaan 22

Baarn

3743 DE

€ 1.495,- 

Per maand excl. BTW

Verhuurd

€ 1.495,- 

Per maand excl. BTW

Verhuurd

Baarn

€ 1.495,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

In woonwijk

Oppervlakte

204 m2

Deelhuur vanaf

n.v.t

Hoofdbestemming

Kantoorruimte

Omschrijving

Unieke, representatieve kantoorruimte met een oppervlakte van circa 204 m² is gelegen aan de achterzijde van het landhuis ‘Den Heul’ aan de Waldeck Pyrmontlaan 22 te Baarn. Het object is prachtig gelegen in de lommerrijke villawijk Wilhelminapark.

Het landhuis is in 1911 ontworpen door J.C. van Epen. Van Epen heeft meerdere landhuizen ontworpen in Baarn. Dit landhuis is bezien het ontwerp en opzet een uitzondering. De andere landhuizen zijn veel compacter van opzet. Dit landhuis is langwerpig van opzet. Typerend is dat in de gevel een zonnewijzer zit. De villa heeft twee gebogen gevels en links een puntgevel. Een ‘heul’ is een oud woord voor duiker.

De laan is vernoemd naar het vorstendom Waldeck Pyrmont. Koningin Emma was afkomstig uit dit vorstendom. De laan werd omstreeks 1900 aangelegd om de Wilhelminalaan te verbinden met de Jacob van Lenneplaan. Aan de slingerende laan met eiken en beuken staan veel grote vrijstaande landhuizen, villa’s en middenstandswoningen.

Locatie:
De ligging is bijzonder centraal, in een bosrijke, parkachtige omgeving. De bereikbaarheid is zeer goed te noemen, vlakbij de snelweg A1, het gezellige centrum van Baarn met vele (zakelijke) lunchgelegenheden en eveneens dichtbij openbaar vervoermogelijkheden (station NS en busverbindingen).

Vloeroppervlak:
Het totale beschikbare metrage bedraagt circa 204 m² kantoorruimte welke is verdeeld over de begane grond (circa 100 m²), eerste verdieping inclusief vide (circa 59 m²) en een opslagruimte (circa 45 m²) op de tweede verdieping.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
•pantry;
•toiletgroep;
•vloerbedekking;
•afgewerkte wanden;
•afgewerkt plafond met LED verlichting;
•kabelgoten;
•gas/cv-installatie met radiatoren;
•airco units.

Parkeergelegenheid:
Er zijn geen parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. In de omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.

Aanvangshuurprijs:
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.495,- per maand.

Servicekosten:
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd ter grootte van € 40,- per m² (exclusief BTW), inzake onder andere de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
• levering gas, water en elektra en het vastrecht dienaangaande.

Het object is voorzien van een tussen meter. De verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van de werkelijke kosten.

Bestemmingsplan:
Het object is als bestemming ‘Gemengd-Kantoor / dienstverlening’ aangewezen.

Huurtermijn:
In overleg.

Aanvaarding:
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de kosten voor parkeren, de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. Eventuele afwijkingen of interpretatieverschillen vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

N. (Niels) Bunt RM RT

06-30243321
niels@castanea.nl