Bedrijfsmakelaar Almere

Bedrijfsmakelaar Almere

Castanea is actief als bedrijfsmakelaar in Almere. Ben je op zoek naar bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte? Dan helpen we je uiteraard graag. Onze kennis en expertise over zakelijk vastgoed combineren wij met een vertrouwelijke en persoonlijke samenwerking. Dat maakt Castanea dé bedrijfsmakelaar van Almere.

Bedrijfsmakelaar kiezen in Almere

Of je nu op zoek bent naar een nieuw winkelpand in Almere Centrum of een modern kantoor in Almere Buiten, Castanea heeft altijd een actueel aanbod voor je klaar staan. Zo vind je het bedrijfspand dat past bij je financiële situatie op de meest geschikte locatie.

Het voordeel van een bedrijfsmakelaar

Wanneer een bedrijfspand in Almere in aanmerking komt voor aan- of verkoop, is het verstandig om te kiezen voor een bedrijfsmakelaar. Een bedrijfsmakelaar weet precies welke verkoopkanalen geschikt zijn en is op de hoogte van de huidige regels en wetgeving. Daardoor wordt een bedrijfspand in Almere sneller verkocht dan wanneer dit zonder bedrijfsmakelaar wordt gedaan. Daarnaast ontvang je ook nog eens hogere prijs voor het bedrijfspand. Let bij het kiezen van een bedrijfsmakelaar op de expertise, kennis van de markt en eerdere opdrachten van de desbetreffende bedrijfsmakelaar.

Waarom Castanea als bedrijfsmakelaar?

Betrouwbaar, ervaren en gedreven: dat zijn één van de kenmerken van Castanea. Betrouwbaar omdat wij veel waarde hechten aan een eerlijke en transparante samenwerking. Wij komen onze afspraken na en zijn open in onze communicatie. Ervaren omdat je bij Castanea gebruik kunt maken van onze jarenlange expertise op het gebied van zakelijk vastgoed. Deze kennis passen wij toe in de regio Almere. Tot slot gedrevenheid. Wij zijn enorm gemotiveerd om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Wij willen onze opdrachtgever een zo goed en breed mogelijke keuze aan opties bieden. Dat is waar Castanea voor staat.

Onze diensten in Almere

Of het nu gaat om de aan- of verkoop van kantoorruimte, bedrijfsruimte, opslag of winkelruimte. Castanea is expert in Almere als het gaat om zakelijk vastgoed. Iedereen kan gebruik maken van deze diensten. Ook staan we voor je klaar als je eventuele vragen hebt.

Verhuren en verkopen in Almere

Als bedrijfsmakelaar in Almere richten wij ons niet alleen op het aankopen van zakelijks vastgoed. Ook het verkopen, beleggen en taxeren van bedrijfsruimte behoren tot onze diensten. Zo maken we het je mogelijk om een bedrijfspand of winkelruimte in Almere te verkopen of te verhuren.

Taxeren

Om een bedrijfspand in Almere te kopen of verkopen, dien je verplicht een taxatie te laten uitvoeren. Ook voor het verzekeren of financieren van een bedrijfspand dien je het eerst te laten taxeren. Om een taxatie te laten uitvoeren heb je een erkend bedrijfstaxateur nodig. Dit zijn taxateurs die zijn gespecialiseerd in bedrijfspanden. Het taxeren van een bedrijfspand kan worden uitgevoerd door Castanea. Wij zijn erkend bedrijfstaxateur in Almere. Ben je dus op zoek naar een bedrijfstaxateur voor zakelijk vastgoed? Dan kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.