Bedrijfspand verkopen

Bedrijfspand verkopen

Op zoek naar een bedrijfsmakelaar voor het verkopen van je bedrijfspand? Bij Castanea kan dit eenvoudig en laagdrempelig. Zo kan het zijn dat je op dit moment een bedrijfspand of kantoorruimte in je bezit hebt en deze graag wil verhuren. Of dat je misschien op zoek bent naar een kleinere ruimte en daarom het bedrijfspand wil verkopen. Redenen genoeg. Bij Castanea kun je in enkele stappen terecht voor de verkoop van je bedrijfspand. Met onze kennis van de markt en expertise in het vak helpen we je graag.

Bedrijfspand verkopen: wat zijn de mogelijkheden?

Bij Castanea is het mogelijk om je bedrijfspand te verkopen op een discrete en veilige manier. Zelf heb je natuurlijk de meeste kennis van het pand en meer dan voldoende inzicht in je financiële situatie. Op onze beurt begeleiden en adviseren onze experts je gedurende het gehele proces. Daarnaast heb je baat bij het snel vinden van een huurder van het bedrijfspand. Dit scheelt je kosten. Daarom is het belangrijk om een bedrijfsmakelaar te vinden met een groot netwerk waar je op kunt vertrouwen. Het verkopen van je bedrijfsruimte is namelijk niet zomaar iets. Bij Castanea wordt je in dit volledige proces ontzorgd en profiteer je van de vele voordelen. Je hebt alles zelf in de hand en bepaalt uiteindelijk zelf aan wie je het bedrijfspand wil verkopen.

Flexibele oplossing voor bedrijven

Er zijn talloze redenen om een bedrijfspand of kantoorruimte te verkopen. Zo kan men behoefte hebben aan direct kapitaal. Door directe verkoop kun je dit realiseren. Daarnaast willen bedrijven steeds flexibelere en kleinere kantoorruimtes gebruiken. Je huidige ruimte verkopen is een logische stap om dit te realiseren. Ten slotte kan het altijd voorkomen dat je als bedrijf wil verhuizen als bijvoorbeeld de bedrijfskosten stijgen.

Verkopen via een bedrijfsmakelaar

Wanneer je een nieuwe huurder of koper van een bedrijfspand zoekt, is het nodig je doelgroep in kaart te brengen voor je deze gaat bereiken. Je kunt uiteraard het bedrijfspand op gratis aanbodsites plaatsen. Echter heb je op zulke websites geen begeleiding en bereik je niet vaak de doelgroep waar je op zit te wachten. Omdat bij de verkoop van een bedrijfspand enorm veel komt kijken, is het daarom belangrijk een bedrijfsmakelaar in te schakelen. Met het netwerk en de expertise van deze makelaar ben je voldoende voorbereid en vind je de koper die past bij het aanbod.

Bedrijfspand verkopen in vijf stappen

  1. Neem contact op met Castanea
  2. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie
  3. Advies en begeleiding verkoop bedrijfspand
  4. Definitief bod
  5. Opstellen officiële koopakte