Beleggingsmakelaar

Op zoek naar een beleggingsmakelaar die u volledig ontzorgt? Castanea werkt dagelijks voor beleggers als het gaat om vastgoedbeleggingen. Zo begeleiden wij zowel beginnende als ervaren beleggers tijdens de aankoop of verkoop van beleggingsvastgoed. Daarbij focussen we ons puur op de doelstellingen van de belegger. Als beleggingsmakelaar hechten wij namelijk waarde aan een vertrouwelijke samenwerking. Financiële doelstellingen definiëren, investeringen beoordelen en u helpen bij het opzetten van een beleggingsportefeuille zijn een greep uit de diensten waar wij voor staan.

Allereerst maken wij bij elke samenwerking een nauwkeurige analyse van risicoprofielen en marktverkenning. Met deze informatie, in combinatie met onze kennis als ervaren beleggingsmakelaar, fungeren wij als partner van particuliere- en institutionele beleggers.

Waarom kiezen voor een beleggingsmakelaar?

Als belegger wil je focussen op het opbouwen of uitbreiden van je vastgoedportefeuille. Of het nu gaat om beleggen in kantoorpanden, winkelruimtes, of bedrijfspanden. Een beleggingsmakelaar kan je in alle tijden begeleiden bij dit proces. Door middel van een groot netwerk binnen de vastgoedbeleggingsbranche zorgt Castanea voor een passend aanbod voor de klant.

Diensten beleggingsmakelaar
  • 1. Aan- en verkoop van losse objecten of portefeuilles
  • 2. Investerings- en haalbaarheidsanalyse
  • 3. Vaste samenwerking en projectbegeleiding
  • 4. Toepassen van huidige netwerkkennis

Volg de laaste ontwikkelingen op het gebied van vastgoedbeleggingen.

Schrijf je in voor vastgoed updates!

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Castanea als beleggingsmakelaar

Bij Castanea helpen wij zowel beginnende als ervaren beleggers tijdens het gehele traject. Wij regelen alles en kunnen met onze expertise alle spelers op de markt beoordelen. Castanea loopt namelijk langer mee dan gisteren. Door de jaren heen heeft Castanea vertrouwelijke samenwerkingsverbanden opgebouwd met tal van relaties. Een netwerk en bijbehorende expertise waar wij u van laten mee profiteren.

Castanea ontzorgt u volledig

Bent u op zoek naar een beleggingsmakelaar? Castanea ontzorgt u volledige tijdens het proces van het verkopen of kopen van commercieel vastgoed. We begeleiden u tijdens de gehele rit. Zo zorgt Castanea er voor dat u van de meest optimale prijs profiteert. Of het nou gaat om het verkopen of kopen van vastgoed. Vervolgens richtten we ons samen op het hoogst haalbare rendement.

Vraag en aanbod volledig afgestemd

Regelmatig helpen wij particuliere beleggers bij het zoeken en aankopen van beleggingsobjecten. Het vinden van passend aanbod bij de geschikte koper is onze taak. Castanea stemt vervolgens vraag en aanbod haarfijn af. Beleggen in vastgoed is namelijk ons vak. Kortom, ben je op zoek naar een beleggingsmakelaar met expertise die vraag en aanbod met elkaar nauwkeurig met elkaar afstemt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Direct contact