Reviews

9,2 Gemiddelde beoordeling uit 65 beoordelingen

Onze relaties geven na de afwikkeling van ons gegunde opdrachten aan wat ze van onze adviezen en dienstverlening vonden. Dat geeft een mooi objectief beeld. Daar zijn we blij mee want op die wijze leren we niet alleen van elkaar maar het helpt ons ook in ons streven naar innovatie en verbetering.

Wat vinden onze relaties nu eigenlijk van ons? Op deze pagina vind je een aantal beoordelingen

9.8

Fijne partij

Fijne partij om verhuur uit handen te geven. Ik heb het afgelopen tijd positief ervaren met Castanea.
Dhr. Y. Boztug - 23 augustus 2022
8.8

Uitstekend contact

Het contact met de Castanea was uitstekend. Al meteen vanaf het begin merkte ik dat dit de goede partij was om binnen korte tijd een leuke huurder te vinden voor ons 'klassieke' kantoorpand. De samenwerking tijdens de bezichtigingen heeft hier zeker toe bijgedragen.
Dhr. A. Bras - 30 augustus 2022
9

Aanrader

De makelaar heeft de begeleiding verzorgt bij het verhuren van onze kantoor pand. Hij heeft ons hierbij goed geholpen, eerlijk advies gegeven. Ik heb de samenwerking met de makelaar als prettig ervaren, en ik zal ze zeker ook aanraden aan de kennissen. Alle afspraken staan op papier en het is helder voor de beide partijen.
Dhr. Tatar - 7 januari 2021
10

Altijd tevreden

Zoals altijd erg tevreden over de samenwerking met Castanea. Fijne communicatie en goed advies.
Dhr. P. Bakker - 23 maart 2021
9

Prettige samenwerking

Goede zaken gedaan. Fijne werkwijze. Prettige samenwerking. De enige bedrijfsmakelaar in deze regio om zaken mee te doen.
Dhr. R. Vlaanderen - 13 juli 2021
10

Kundig, pro-actief, snel

Stephen is zeer kundig, pro-actief en snel. En hij heeft zo een creatieve en duurzame oplossing gevonden voor dit bijzonder pand (Havenstraat 35).
Dhr. Vlaanderen - 13 juli 2022
8,5

Goed contact

Goed contact en snel reageren is eigenlijk wel de policy van dit bedrijf. Dat werkt prettig. En gekomen tot het resultaat waar we voor gingen!
Mevr. van Vught - 26 januari 2022
8

Deskundig, snel, zorgvuldig

Alles naar verwachting! deskundig , snel, zorgvuldig, en prettig contact ! Verder heb ik hier niets aan toe te voegen
Dhr. Majoor - 7 juli 2022
9.5

Professioneel

Professional estate agent. Nice to work with!
Dhr. W. Stemfoort - 13 september 2021
10

Beste makelaar

De beste makelaar in commercieel vastgoed van het Gooi en omstreken
Dhr. T. Bosboom
9.1

Prettig, kundig

Prettig en terzake kundig.
Dhr. O Anema - 8 maart 2022
9.9

Adequate plezierige samenwerking

Dankzij de adequate en plezierige samenwerking 2 panden via Castanea verkocht.
Dhr. D. Broertjes - 25 september 2020
9.7

Meedenkend, creatief, kennis van de markt

Denken mee, komen met creatieve ideeën en hebben enorm veel kennis van de markt. Altijd prettig zaken doen dus!
Dhr P. Bakker - 20 oktober 2020
9.6

Topteam

Wij van PlanVIsie werken heel graag met het topteam van Castanea!
Dhr. M. Hetsen - 10 juni 2021
10

Initiatiefrijk, betrouwbaar

Betrouwbare en initiatiefrijke makelaar met grote regionale kennis. Bovendien een altijd erg prettige samenwerking! Ik kijk uit naar ons volgende succes.
Dhr. D. Klynstra - 17 november 2020
9.3

Goede professionele service

Goede en professionele service! We zijn volledig ontzorgd en alle afspraken worden nagekomen en super afgehandeld.
Dhr. H. Sjoerds - 4 mei 2021
9

Goede service

Even een review plaatsen, netjes terug gebeld door de Makelaar had een mailtje gestuurd en kreeg netjes antwoordt via de telefoon, erg Goede service.
John - 3 maart 2021
9.2

Deskundig, prettig

Goede ervaringen op het gebied van zakelijk vastgoed. Deskundige en prettige mensen om mee samen te werken.
Jan M - 23 december 2021
10

Professioneel, correct

Beleggingstransactie door het team van Castanea, professioneel en correct afgewikkeld.
Dhr. R. Struyk - 21 december 2021
9.8

snel, adequaat, professioneel

Niels en collega's hebben ons heel snel, en toch zeer adequaat en professioneel geholpen aan een taxatie rapport t.b.v. een zakelijke vastgoed financiering. Absoluut een aanrader.
Dhr. M. Rood - 12 augustus 2021
9.8

professioneel, vakkundig, proactief

Professioneel en vakkundig begeleid bij zowel de aankoop als verkoop van mijn bedrijfspand. Communicatief zeer sterk en proactief geïnformeerd.
Mevr. M. Gunther - 2 september 2021
9.6

Actief, vindingrijk, snel

Correcte actieve makelaar, vindingrijk en reageert snel. Onze winkels(s) waren snel verhuurd.
Mevr. L. van Leeuwen - 8 december 2021
9.2

Professioneel, vriendelijk, positief

Aantal keer onze bedrijfsruimte via castanea verhuurd. professioneel contact zeer vriendelijk heb het als zeer positief ervaren
Mevr. M. van Kessel - 14 december 2021
9.6

Professioneel, transparant, adequaat

De wijze waarop Castanea opereert is zeer professioneel. Transparante manier van zaken doen aangevuld met een zeer adequate afhandeling maakt het compleet.
Dhr. P. Maier - 9 april 2020
9.8

Helder verhaal, goede ondersteuning

Door in gesprek te gaan met Ronald heeft hij ons heel goed kunnen helpen met de aankoop van ons winkelpand. Waarvoor heel veel dank. Helder verhaal en goede ondersteuning in de onderhandeling met een heel mooi resultaat! Waarvoor heel veel dank!
Mevr. H. de Boer - 17 september 2021
9.5

zeer kundig, kennis, expertise

Mijn ervaring met Castanea is dat ze over zeer kundige mensen beschikken, veel kennis en expertise op hun vakgebied en ook heel prettig in de omgang. Kortom, zeer fijne samenwerking.
Dhr. B. Egberts - 23 januari 2020
8.2

Prettig geholpen

Prettig geholpen. De makelaar is gemakkelijk te benaderen, dat is fijn. belt terug als dat is afgesproken en we hebben, in deze lastige tijd, vlot zaken kunnen doen!
Mevr. J. Govers - 28 juli 2021
9.6

Blijvend aanhouden, waar anderen al waren afgehaakt

Stephen heeft de onderhandeling goed op gang weten te houden. Is de kandidaat huurder steeds blijven benaderen, zonder dat dit irritaties opwekte. Blijvend aanhouden, waar anderen al waren afgehaakt en ons steeds goed op de hoogte gehouden en uiteindelijk met een goed resultaat. Echt super goed werk! Dank nogmaals.
Dhr. A. Galesloot - 17 oktober 2020
9.8

Geweldig team

We doen veel zaken met Castanea, ze hebben een geweldig team, reageren snel en komen met goede adviezen.
Dhr. A. Mollee - 23 december 2021
9.5

Goede begeleiding, vlotte afhandeling

Meerdere keren met deze makelaar samengewerkt en dat zal ik blijven doen. Wederom bedankt voor de goede begeleiding en vlotte afhandeling!
Dhr. D. Hesselink - 7 januari 2022
8.5

Juiste netwerk

Bijzonder fijne partij om vastgoedportefeuille mee op te bouwen. Beschikken over het juiste netwerk om de portefeuille te kunnen inrichten.
Dhr. R. Groot - 15 december 2021
10

Snel en vakkundig

Zeer goed geholpen door Ronald en zijn team. Snel en vakkundig samengewerkt voor de verkoop en aankoop van een pand. Heeft kennis van de omgeving en geeft op die manier een juist advies die je als (ver)koper verwacht van een Bedrijfsmakelaar.
Dhr. J. Berkel - 17 juni 2020
9.8

Korte lijnen, direct reactie, eerlijk advies

Korte lijnen, direct reactie wanneer je ze nodig hebt. Eerlijk advies. Bewijs: ze hebben 5 aan/verkopen voor mij gedaan en over allen ben ik zeer tevreden. Nu zijn ze bezig met de 6e opdracht een verhuur dit keer.
Mevr. M. van Vught - 10 december 2021
9.8

Prettige omgang, zeer professioneel, vriendelijk, oplossingsgericht

Prettige omgang, zeer professioneel, vriendelijk en oplossingsgericht. Veel kennis van lokale retailmarkten waar de klant veel voordeel aan heeft. En last but not least: er zit vaart in!
Dhr. P. de Haas - 3 januari 2022
10

Professioneel, snel

Castanea heeft de 16 kantoorunits in de Blaricummermeent op een professionele en snelle wijze voor ons verkocht. De communicatie was goed en snel.
Dhr. R. Venema - 9 september 2021
10

Begrip in de vastgoed scene

Castanea, een begrip in de vastgoed scene en dat is geheel terecht. Naast 't feit dat het hele fijne en vriendelijke lui zijn hebben ze toevallig ook kennis van de markt die ze bedienen. En ze geven ook nog eens 't goede voorbeeld qua duurzaamheid aangezien hun hut geheel gasloos is. #aanrader
Dhr. R. van de Wetering - 4 maart 2020
9.6

Fijne samenwerking

Fijn team om mee samen te werken en komen ook de afspraken na. Wij zijn helemaal blij met ons nieuwe kantoorpand.
Working RebelZ - 17 december 2021
9.6

Prettig contact, professioneel

Prettig contact, professioneel. Castanea heeft het juiste netwerk om (snel) tot een goede deal te sluiten.
Dhr. S. van Breemen - 24 november 2021
9.7

Professionaliteit, expertise, aandacht

Professionaliteit, expertise en aandacht vinden wij als familiebedrijf heel belangrijk en dat is wat Castanea ons telkens biedt. Een grote of kleine huurder, de aandacht en focus is er altijd. Wij ervaren onze samenwerking al geruime tijd als zeer prettig!
Van Wilsum Vastgoedbeheer - 7 mei 2020
9.8

Doen wat je van ze verwacht, en zelfs meer

Voor wat betreft aankopen, verhuur, advisering en onderhandelingen heeft Castanea ons nog nooit teleurgesteld. Doen wat je van ze verwacht, en zelfs meer. Goed bereikbaar en responsief.
NW B - 8 september 2021
10

Voortreffelijk, uiterst tevreden

Castanea Bedrijfsmakelaars heeft conform de opdracht voor ons een nieuwe huurder gezocht en gevonden. Dat is misschien niet heel bijzonder, wel erg prettig. Zeker in de turbulente tijden als gevolg van Covid19. Maar Castanea heeft daarnaast en daarna op voortreffelijke wijze begeleid en bemiddeld met als gevolg dat alle partijen uiterst tevreden zijn over de uitkomst. Een bijzonder professionele en menselijke dienstverlener in de persoon van Bas Bakker. Een aanrader !
Dhr. F.S. Goedkoop - 13 oktober 2020
9.9

Alle partijen tevreden

Uiteindelijk was het van de week zover om een schitterende transactie af te ronden in Amsterdam met CASTANEA bedrijfsmakelaar icm CBRE. Voor ons icm Castanea de 3e mooie deal dit jaar. Kijkende naar hun manier van werken, snelheid en op de juiste wijze de geschikte koper vinden. Zodat alle partijen tevreden zijn met beste deal. Via deze weg onze dank aan Ronald Majoor eigenaar van Castanea.
Dhr. O. Buckard - 11 november 2020
9.7

Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend

Het team van Castanea helpt ons met het verhuren van kantoorunits op de Ambachtsweg in Huizen. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam, mee denkend en een korte lijn qua communicatie. Wij zijn zeer tevreden.
Mevr. S. Visser - 18 november 2021
9.8

Gedreven en snel

Voor de verkoop en verhuur van winkelpanden werk ik samen met Castanea. De gedrevenheid en snelheid waarmee Castanea te werk gaat heeft bij mij keer op keer tot mooi resultaat geleid.
Dhr. R. de Schepper - 19 januari 2021
9.6

Fris en competitief

De frisse en competitieve makelaar heeft ons pand met de nodige uitdagingen verhuurd in relatief korte doorlooptijd. En ook binnen de gestelde eisen. Veel aandacht voor het pand en de mogelijke kandidaten. Frequent overleg, goede afstemming en heldere documentatie van start tot uiteindelijke verhuur. Hiermee werd de verhuur echt ontzorgd en dat is waar je naar zoekt bij het uit handen geven van je object.
Dhr. C. Koks - 12 januari 2022
9.7

Kwaliteit, professionaliteit

Ik wilde, gelet op mijn leeftijd en op de zorg die het meebracht, e.e.a. verkopen. Ik heb mij, na het inwinnen van referenties, gewend tot Castanea voor mijn bezit in het Gooi. De heren, met name Ronald, heeft zich enorm ingespannen om snel kopers te vinden en goede kondities te realiseren. Ik kan daarom niet anders dan Castanea als makelaarskantoor sterk aanbevelen.
Dhr. E. de Leeuw - 6 september 2021
9.8

Vriendelijke, professioneel, snel

Vriendelijk, professioneel en snel geholpen. Afspraak is afspraak en geen vraag is teveel. Meedenken en vooral in oplossingen. Een aanrader.
Fam. Kingma - 13 mei 2022
10

Altijd positief, familiair

Het team van Castanea is altijd positief en geeft mij altijd een familiair gevoel. De balans tussen zakelijk en prive is altijd in evenwicht en je merkt dat men de duurzame relatie hoog in het vaandel heeft bij Castanea. Ga zo door, Bas, Ronald en alle andere fijne mensen bij Castanea.
Dhr. D. Hoogendoorn - 25 januari 2022
10

Altijd te vertrouwen

Voor winkelpand verhuur kan ik altijd vertrouwen op Castanea. Door drukte met mijn eigen werk heb ik een partij nodig die voor mij werk uit handen neemt en ontzorgt. Castanea vult dit altijd perfect in, aanrader!
Dhr. M. van Meurs - 23 december 2021
10

Kennis van zaken

Zeer goede ervaring! Erg prettig om met hen samen te werken, ze zijn flexibel en altijd bereid om te helpen. Het meeste werk ik samen met Niels. Veel kennis van zaken, ze weten waar ze het over hebben. Ze zijn integer en erg vriendelijk.
Dhr. D. Brand - 15 februari 2022