Winkelruimte Utrecht

Winkelruimte Utrecht

Ben je op zoek naar een winkelruimte in Utrecht? Castanea helpt je bij het vinden van een winkelruimte die aansluit bij je financiële situatie. Of het nu gaat om koop of huur. Meer op zoek naar een bedrijfs- of kantoorruimte? Ook dan biedt Castanea genoeg oplossingen. Neem een kijkje op onze website voor het actuele aanbod in de regio Utrecht.

Winkelruimte Utrecht huren of kopen

In Utrecht heb je de keuze uit een groot aantal locaties waar winkelpanden aanwezig zijn. De stad heeft een groot historisch centrum en ook in de buitenwijken van Utrecht is er een ruim aanbod aan winkelruimte. Tot op de dag van vandaag groeit het aantal winkelpanden in Utrecht. Zo kun je in de stad eenvoudig terecht voor zowel huur als koop. Wat voor jou de beste mogelijkheden voor je zijn bespreken we graag met je.

Winkelruimte Utrecht Binnenstad

In de binnenstad van Utrecht is het winkelaanbod groot. In dit stadsdeel kun je terecht voor het huren of kopen van een winkelpand. Waar jou voorkeur naar uit gaat. Ook is er winkelruimte te vinden in verschillende oppervlaktes. Of je nu op zoek bent naar een kleine winkelboetiek of een winkelpand met meerdere verdiepingen, Utrecht heeft het. Over het algemeen is een winkelpand in dit deel van de stad duurder dan in wijken als Leidsche Rijn en Overvecht. Daarentegen is de keuze voor een winkelruimte in dit gebied eindeloos.

Winkelruimte Utrecht Overvecht

Overvecht is een wijk in Utrecht die rond de 35.000 inwoners heeft. Het gebied bestaat uit woonwijken met voldoende winkelruimte. Denk bijvoorbeeld aan het Shopping Center in Overvecht. Logistiek goed bereikbaar en het heeft verschillende aansluiting met het openbaar vervoer en auto. Ten slotte is winkelruimte in Utrecht Overvecht vaak een stuk voordeliger dan in de Binnenstad.

Winkelruimte Utrecht Leidsche Rijn

In de wijk Utrecht Leidsche Rijn staat winkelen centraal. Met meer dan 150 winkels is het winkelaanbod zeer groot. Op zoek naar geschikt winkelpand in deze wijk? Castanea helpt je bij het vinden van een geschikte locatie. Over het algemeen is winkelruimte in Utrecht Leidsche Rijn goedkoper dan in de Binnenstad. Daarnaast betreft de wijk voornamelijk nieuwbouw en is de aansluiting van autowegen en openbaar vervoer gunstig.

Winkelruimte Utrecht Hoog Catharijne

Hoog Catharijne is een overdekte shoppinghal nabij Utrecht Centraal Station. De ruim 90 winkels zijn hier meestal 7 dagen per week geopend. Winkelpanden zijn populair in dit stukje Utrecht. Door de ligging dichtbij het station is het voor publiek zeer goed bereikbaar.