Amalialaan 41

Baarn

3743 KE

€ 2.200,- 

Per maand excl. BTW

€ 2.200,- 

Per maand excl. BTW

Baarn

€ 2.200,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Kantorenpark

Oppervlakte

120 m2

Deelhuur vanaf

120 m2

Hoofdbestemming

Kantoorruimte

Omschrijving

Modern kantoorgebouw in een groene omgeving nabij NS-station Baarn en het centrum van Baarn. Voor verhuur is de gehele derde verdieping beschikbaar. De beschikbare verdieping heeft een vloeroppervlak van circa 120 m² inclusief gebruik van de algemene ruimtes.

Middels een tourniquet bereikt men de moderne entree. De derde verdieping is zowel via de recent vernieuwde personenlift als de trap te bereiken.

In de nabije omgeving van het kantoorgebouw bevinden zich diverse gerenommeerde organisaties, waaronder Universal International Music B.V. en Moët Hennesy Nederland.

De bereikbaarheid per auto is zonder meer goed. De oprit van de rijksweg A1 Amsterdam – Amersfoort is op enkele autominuten van het object gelegen, daarnaast is de rijksweg A27 Utrecht – Almere eveneens goed te bereiken.

Het NS-Station Baarn is gelegen aan het einde van de straat en is derhalve binnen enkele minuten te voet bereikbaar.

BESCHIKBAARHEID:
Voor de verhuur is beschikbaar de gehele derde verdieping met een vloeroppervlak van circa 120 m².

HUURPRIJS:
De huurprijs bedraagt € 2.200,- per maand. De all-in huurprijs per maand is inclusief een vast bedrag aan servicekosten, maar exclusief parkeerkosten en omzetbelasting.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
– representatieve gedeelde entree;
– intercominstallatie met deurontgrendeling;
– liftinstallatie;
– buitenzonwering;
– mechanische ventilatie met topkoeling;
– verwarming middels radiatoren;
– kabelgoten ten behoeve van elektra en databekabeling;
– nieuw systeemplafonds incl. LED verlichting met aanwezigheidsdetectie en daglichtreductie;
– laminaatvloer;
– toilet;
– pantry;
– deels te openen ramen.

PARKEERGELEGENHEID:
De unit beschikt over 2 parkeerplaatsen gelegen in de parkeergarage onder het gebouw. Eventueel is het mogelijk om een aantal parkeerplekken te huren op flexibele basis. Daarnaast is er meer dan voldoende onbetaalde parkeergelegenheid langs de openbare weg beschikbaar.

HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN:
€ 450,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

HUURTERMIJN:
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting.

HUURPRIJSINDEXERING:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

HUUROVEREENKOMST:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-BEPALING:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

ONDER- / OVERMAAT METRAGE
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

GUNNING:
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

M.P. (Marc) Klabbers

06-11879930
marc@castanea.nl