Arie de Waalstraat 4 – Huizen

€ 775,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingIn woonwijk
Oppervlakte50 m2
Deelverhuur vanaf50 m2
HoofdbestemmingKantoorruimte
Prijs € 775,- per maand excl. btw

Karaktervol gelegen nabij de oude dorpskern van Huizen komt in de voormalige bode-woning van het monumentale gemeentehuis van Huizen, circa 50 m² inspirerende kantoorruimte beschikbaar. De rustgevende ligging met een besloten tuin en royaal openbaar parkeren maken deze kantoorruimte bijzonder geschikt voor (semi-)zakelijke dienstverleners, die hun relaties in een verrassende omgeving willen ontvangen.
Alle centrumvoorzieningen bevinden zich op loopafstand, waaronder diverse restaurants of lunchgelegenheden.

De gehuurde ruimte maakt onderdeel uit van het stijlvolle gemeentehuis, wat zichtbaar is in de bouwstijl, gebruikte materialen en details zoals de fraaie klokkentoren.

Beschikbaarheid:
Op dit moment is er circa 50 m² kantoorruimte beschikbaar gelegen op de eerste verdieping (inclusief omslag algemene ruimten).

De ligging en indeling maakt de kantoorruimte zeer geschikt voor vertrouwelijke gesprekken en kantoor houden in een huiselijke sfeer.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte verkeert in een verzorgde staat, inclusief de navolgende voorzieningen :
• gestukadoorde wanden en plafonds;
• basis elektriciteitsinstallatie met in de wand geïntegreerde data-aansluitingen;
• gas cv installatie met radiatoren, voorzien van een nieuwe, zuinige cv-ketel;
• te openen ramen, met zonneschermen op de zuidgevel;
• aangelegde tuin met tuinverlichting.

Bestemmingsplan:
Het geldende bestemmingsplan "Kom West 2007” kent aan het perceel de bestemming "gemengde doeleinden” toe, hetgeen dienstverlenende ondernemingen en kantoren toestaat.

Aanvangshuurprijs:
De aanvangshuurprijs bedraagt € 775,- per maand.

Servicekosten:
Huurder dient in overleg met de huurder van de begane grond zelf zorg te dragen voor de afsluiting van de afnemerscontracten met het energie- en waterleidingbedrijf en inzake de vuilafvoer. De huurders van de begane grond en eerste verdieping zullen in onderling overleg de kosten verdelen.

Het tuinderonderhoud zal door de huurder en de huurder van de eerste verdieping in onderling overleg verzorgd worden. Dit zal op regelmatige basis geschieden. De kosten die hiermee gemoeid zijn zullen op basis van 50/50 verhouding onderling verrekend worden tussen de huurder en de huurder van de eerste verdieping.

Parkeerfaciliteiten:
Huurder kan gebruik maken van de openbare parkeerplaatsen gelegen in de directe omgeving.

Huurtermijn:
Flexibele huurtermijnen zijn mogelijk.

Aanvaarding:
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Echter, afwijkingen of interpretatieverschillen vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Vastgoedadviseur
M.C. (Maarten) Klein
06 – 53 245 452
maarten@castanea.nl