Verkocht

Deltazijde 14 h

Blaricum

1261 ZM

€ 230.000,- k.k.

Verkocht

€ 230.000,- k.k.

Verkocht

Blaricum

€ 230.000,- k.k.

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Bedrijventerrein

Oppervlakte

n.v.t

Deelhuur vanaf

n.v.t

Hoofdbestemming

Bedrijfsruimte

Omschrijving

Uitstekend gelegen op het nieuw aangelegde bedrijventerrein “BUSINESSPARK27” aan de Blaricummermeent in Blaricum, is deze bedrijfsunit met representatieve uitstraling te koop gekomen.

Omschrijving:
De unit kent een vloeroppervlakte van circa 120 m² welke is verdeeld over circa 60 m² bedrijfsruimte op de begane grond alsmede circa 60 m² kantoorruimte op de eerste verdieping. Deze bedrijfsunit beschikt over een overheaddeur met loopdeur en een extra brede trapopgang. Er zijn verschillende voorzieningen gerealiseerd ten behoeve van het aanbrengen van (water/pantry/douche) op de begane grond is nog een zelfstandige opslagruimte beschikbaar.

Bedrijventerrein “BUSINESSPARK 27” voldoet aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, zowel de binnen- als buitenzijde van de bedrijfsruimte zijn van buitgewoon hoge kwaliteit en kennen daardoor een mooie representatieve uitstraling.
Daarnaast zijn de bedrijfsunits zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk.

De bedrijfsunit is uitermate geschikt voor ondernemers welke naast kantoorruimte ook nog een opslag en/of werkruimte nodig hebben. Te denken valt aan handelsorganisaties, hoveniers, webshops, installatiebedrijven, agenturen, designers en ga zo maar door. Tevens is de unit geschikt als belegging. De mogelijkheid om de unit per bouwlaag door koper te splitsen is er, zo kan u er voor kiezen om een gedeelte zelf te gebruiken en het andere deel te verhuren aan een derde. 

Bereikbaarheid:
De ligging is ideaal op unieke locatie aan het Gooimeer met de aansluiting naar A27 richting Utrecht en Almere op slechts 3 minuten rijden en van daaruit een directe verbinding met de A1 naar Amsterdam en Amersfoort. Naast een uitstekende bereikbaarheid is ook de natuur en de horeca dichtbij, denk hierbij aan het Gooimeer met Blaricum aan Zee en restaurant Bruis. Kortom een uitstekende locatie!

Opleveringsniveau:
Het verkochte wordt in compleet afgebouwde staat opgeleverd, inhoudende dat o.a. de navolgende
voorzieningen zijn aangebracht in de bedrijfsunit:
– Glazen schuifbare pui wat zorgt voor een aangenaam verblijf;
– Toilet;
– Gestucte plafonds;
– Verlichting (begane grond en verdieping);
– Pantry;
– Glad gestuukte wanden en plafonds;
– Glad afgewerkte vloeren.

Parkeren:
twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

VvE:
De VvE bijdrage bedraagt €74,04 per maand.

Bestemming:
Bedrijfsruimte- en/of kantoorruimte; conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de staat bedrijfsactiviteiten toegestaan. Detailhandel is behoudens vrijstellingen niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

N. (Niels) Bunt RM RT

06-30243321
niels@castanea.nl