B103257

Blaricum

€ 159.500,- 

v.o.n.

€ 159.500,- 

v.o.n.

Blaricum

€ 159.500,- 

v.o.n.

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Bedrijventerrein

Oppervlakte

73 m2

Huuropbrengst per jaar

n.v.t

Hoofdbestemming

Belegging

Omschrijving

Uitstekend gelegen op het nieuw aangelegde bedrijventerrein “BUSINESSPARK27” aan de Blaricummermeent in Blaricum, is deze bedrijfskantoorunit met een representatieve uitstraling te koop gekomen. De unit kent een vloeroppervlakte van circa 73 m² verdeeld over circa 36,5 m² bedrijfsruimte op de begane grond alsmede circa 36,5 m² kantoorruimte op de eerste verdieping. De casco unit beschikt over een overheaddeur en 1 parkeerplaats op voorgelegen terrein. De bedrijfsruimte is te koppelen aan de hoekunit, Deltazijde 24A.

Bedrijventerrein “BUSINESSPARK 27” voldoet aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, zowel de binnen als buitenzijde van de bedrijfsruimte zijn van buitgewoon hoge kwaliteit en kennen daardoor een mooie representatieve uitstraling. Daarnaast zijn de bedrijfsunits zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk.
De unit is uitermate geschikt voor ondernemers welke naast kantoorruimte ook nog een opslag en/of werkruimte nodig hebben. Te denken valt aan handelsorganisaties, hoveniers, webshops, installatiebedrijven, agenturen, designers e.d.

BEREIKBAARHEID:
Het bedrijvenpark is uitstekend gelegen aan de snelweg A27 richting Almere of Utrecht.
Amsterdam: 30 auto minuten
Utrecht: 30 auto minuten
Amersfoort: 30 auto minuten
Almere: 20 auto minuten
bushalte: op loopafstand
strand: 600 meter
horeca: 200 meter
Zowel natuur als horeca is dichtbij, denk hierbij aan het Gooimeer met Blaricum aan Zee en restaurant Bruis. Kortom een uitstekende locatie!

OPLEVERING:
Het verkochte wordt in huidige casco staat opgeleverd, leeg en vrij van huur. Koper is hierdoor volledig vrij in de indeling.

KOOPPRIJS:
De koopprijs bedraagt € 159.500,- V.O.N. excl. BTW

VvE bijdrage:
Het voorschot van VVE bijdrage zal binnenkort worden vastgesteld maar zal bij inschatting liggen tussen de € 50,- en € 80,- per maand.

BESTEMMING:
Bedrijfsruimte-en /of kantoorruimte; conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 2, 3.1 en 3.2 van de staat bedrijfsactiviteiten toegestaan. Detailhandel is behoudens vrijstellingen niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan de geheimhoudingsverklaring in en wij nemen contact met u op.

We vertellen je graag meer over dit pand

A.E. (Louise) Kemp - van Leeuwen

035-6460050
louise@castanea.nl