Verhuurd

Deltazijde 30 a

Blaricum

1261 ZM

€ 2.700,- 

Per maand excl. BTW

Verhuurd

€ 2.700,- 

Per maand excl. BTW

Verhuurd

Blaricum

€ 2.700,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Bedrijventerrein

Oppervlakte

n.v.t

Deelhuur vanaf

128 m2

Hoofdbestemming

Bedrijfsruimte

Omschrijving

Uitstekend gelegen op het nieuw aangelegde bedrijventerrein ‘BUSINESSPARK27’ Deltazijde 30 A+B aan de Blaricummermeent in Blaricum, is een compleet afgebouwde kantoor-/bedrijfsruimte/showroom met een luxe uitstraling voor de verhuur beschikbaar. De unit kent een vloeroppervlak van circa 241 m² verdeeld over de begane grond
(circa 113 m²) en eerste verdieping (circa 128 m²). De unieke kop unit met extra daglicht door de hoekligging beschikt over openslaande deuren, een overhead deur, twee loopdeuren en twee parkeerplaatsen op voorgelegen terrein.

De bedrijfsunit is deels gesitueerd op de kopse (zicht)kant van het bedrijvencomplex en is goed zichtbaar vanuit de omgeving. Het complex kenmerkt zich door de luxe hoogwaardige afwerking en het gebruik van eigentijdse en duurzame materialen. Kortom een turnkey bedrijfsunit op een zichtlocatie.

De bedrijfsunits zijn uitermate geschikt voor ondernemers welke naast kantoorruimte ook nog een opslag, werkruimte of showroom nodig hebben.

Bereikbaarheid:
Het bedrijfsterrein is gelegen aan de snelweg A27 richting Almere of Utrecht. Tevens voegt u met enkele autominuten in op de snelweg A1 richting Amersfoort of Amsterdam. Naast een uitstekende bereikbaarheid is ook de natuur en horeca dichtbij, denk hierbij aan het Gooimeer met Blaricum aan Zee en restaurant Bruis.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in compleet afgebouwde staat opgeleverd, inhoudende dat de navolgende voorzieningen zijn aangebracht:
– gestucte wanden;
– vloerverwarming middels warmtepomp (kantoorruimte);
– airco (kantoorruimte);
– gietvloer (kantoorruimte);
– systeemplafond of afgewerkt open plafond met led verlichting (kantoorruimte);
– kabelgoten inclusief stopcontacten en internet punten;
– toilet (begane grond en verdieping);
– pantry inclusief vaatwasser en koelkast (verdieping);
– pantry (bedrijfsruimte);
– heaters middels warmtepomp (bedrijfsruimte);
– overheaddeur;
– extra daglichtkoepel.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 2.700,- per maand exclusief BTW inclusief 2 parkeerplaatsen op voorgelegen terrein.

Parkeergelegenheid:
Er zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Bestemming:
Bedrijfsruimte- en/of kantoorruimte; conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de staat bedrijfsactiviteiten toegestaan. Detailhandel is behoudens vrijstellingen niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Servicekosten:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de benodigde contracten inzake levering van water en elektra. De Vereniging van Eigenaren is nog in oprichting derhalve zijn de maandelijkse VvE kosten nog niet bekend. Een geschatte bijdrage is circa € 285,- per maand.

Huurtermijn:
De huurtermijn is in overleg vast te stellen, verhuurder streeft naar een langjarig huurcontract.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

N. (Niels) Bunt RM RT

06-30243321
niels@castanea.nl