Verhuurd

Laanstraat 124

Baarn

3743 BJ

€ 130,- 

/ m2 per jaar

Verhuurd

€ 130,- 

/ m2 per jaar

Verhuurd

Baarn

€ 130,- 

/ m2 per jaar

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Winkelgebied stadscentrum

Oppervlakte

420 m2

Deelhuur vanaf

420 m2

Hoofdbestemming

Kantoorruimte

Omschrijving

Welkom aan de Laanstraat 124, waar zakelijk elegantie samensmelt met het bruisende hart van Baarn. Deze turn-key kantoorruimte van circa 420 m² biedt een ideale werkplek voor ondernemers die streven naar stijl, comfort en efficiëntie.

Locatie:
Gelegen in het gezellige centrum van Baarn, bevindt deze kantoorruimte zicht te midden van de historische charme van de Laanstraat. Omringd door winkels, restaurants en levendige culturele activiteiten, is deze locatie meer dan alleen een werkplek; het is een dynamische gemeenschap.

Bereikbaarheid:
Het kantoorpand is optimaal bereikbaar met zowel de auto als de trein. Gemakkelijk toegankelijk via belangrijke wegen (A1) en op loopafstand van het treinstation Baarn.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in zijn huidig, recent gemoderniseerde en nagenoeg turn-key staat opgeleverd, inclusief de navolgende voorzieningen:
– glazen scheidingswanden;
– complete pantry /keuken voorzien van Quooker, vaatwasser en koelkast;
– toiletvoorzieningen;
– deels systeemplafond met LED verlichting, deels open plafond met LED spots;
– mechanische ventilatie;
– airconditioning;
– glad gestucte wanden;
– deels gietvloer, deels tapijt.

Het huidige meubilair kan, na onderling overleg, tegen een nog vast te stellen bedrag worden overgenomen.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 130,- per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten:
De huurder dient zelf contracten af te sluiten voor gas, water en elektra.

Parkeergelegenheid
In de nabije omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig (blauwe zone).

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

N. (Niels) Bunt RM RT

06-30243321
niels@castanea.nl