Nassaustraat 9

Bussum

1404 CS

€ 1.950,- 

Per maand excl. BTW

€ 1.950,- 

Per maand excl. BTW

Bussum

€ 1.950,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Winkelgebied stadscentrum

Oppervlakte

156 m2

Deelhuur vanaf

156 m2

Hoofdbestemming

Winkelruimte

Omschrijving

Gooise Meren heeft een verzorgingsgebied van circa 60.000 inwoners, Bussum kent circa 33.500 inwoners. De winkels, cafés, restaurants en de markt in het centrum zijn al jarenlang een grote aantrekkingskracht voor Bussum en omgeving. Bussum is zeer goed te bereiken met zowel
openbaar vervoer als met de auto.

Object
Strategisch gelegen winkelruimte aan de drukst bezochte winkelpromenade van Bussum. De Nassaustraat vormt tezamen met de Nassaulaan het kloppende hart van het kernwinkelgebied van Bussum hetgeen tot uiting komt in de vele landelijke partijen en het royale aantal gerenommeerde ondernemers die hun vestiging hebben in het centrum. De winkel heeft een glazen pui en wordt momenteel nog in gebruik genomen. De getoonde casco foto’s zijn een impressie van hoe de winkel eruitziet wanneer deze casco is.

Vloeroppervlak
Van het object is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
De winkelruimte op de begane grond omvat circa 112 m² verkoopoppervlak. In de kelder is er magazijnruimte van circa 36 m².

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt casco verhuurd inclusief:
– pantry;
– toilet.

Parkeergelegenheid
De parkeerroute en de parkeerfaciliteiten in Bussum zijn als uitstekend te kwalificeren. Consumenten kunnen gebruik maken van twee overdekte parkeergarages gelegen achter de AH en bij de Nieuwe Brink en van diverse in grootte variërende parkeerterreinen rondom het winkelhart.

Aanvangshuurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.950,- per maand exclusief BTW.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de
desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Een afwijkend huurtermijn is bespreekbaar.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting inclusief de servicekosten en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor detailhandel en dienstverlening.

Huurder dient zelf zijn exploitatie te toetsen aan het vigerende bestemmingsplan.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Energielabel
Het object heeft energielabel A.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

S.R. (Stephen) Heinlein

06-22346340
stephen@castanea.nl