Nieuwstraat 24 – Baarn

€ 1.750,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
Oppervlakte223 m2
Deelverhuur vanaf223 m2
HoofdbestemmingWinkelruimte
Prijs € 1.750,- per maand excl. btw

Baarn gelegen in de provincie Utrecht heeft een boven lokale winkelfunctie met de Lage Vuursche en Eembrugge als kernen. Het winkelhart is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Het kernwinkelcentrum van Baarn kenmerkt zich door de Jumbo Supermarkt, welke centraal in de hoofdwinkelstraat is gevestigd in combinatie met lokale speciaalzaken alsmede diverse filiaalbedrijven. Door haar energieke winkelaanbod en het gratis parkeren kent ze een aanzienlijke aantrekkingskracht.

Object
De winkel bevindt zicht aan een aanrijroute naar het kernwinkelcentrum van Baarn en kent een frontbreedte van ca. 9 meter, wat bijdraagt in een hoge attentiewaarde en een grote stopkracht. De winkelpui kenmerkt zich door de royale hoeveelheid glas hierdoor heb je voldoende natuurlijk daglicht in de winkel alsmede uitgebreide etalage mogelijkheden.

Vloeroppervlak
Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
De winkel kent een totaal bruto vloer oppervlakte van 223 m², aan de begane grond, verdeeld over 165 m² verkoopoppervlak en ca. 58 m² opslag aan de achterzijde.

Opleveringsniveau
De winkel is voorzien van:
-winkelpui;
-basis elektra;
-toilet en pantry;
-systeemplafond met verlichting;
-airco/verwarmingsunits.

Parkeergelegenheid
Parkeren in het centrum is een blauwe zone, welke in de directe omgeving te vinden zijn.

Aanvangshuurprijs
De aanvangsprijs huurprijs is € 1.750,- exclusief BTW per maand.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Baarn geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor detailhandel en dienstverlening.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Retail specialist
S.R. (Stephen) Heinlein
06 - 22 346 340
stephen@castanea.nl