Verhuurd

Stockholmweg 39

Amersfoort

3825 PR

€ 1.250,- 

Per maand excl. BTW

Verhuurd

€ 1.250,- 

Per maand excl. BTW

Verhuurd

Amersfoort

€ 1.250,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Bedrijventerrein

Oppervlakte

n.v.t

Deelhuur vanaf

53 m2

Hoofdbestemming

Bedrijfsruimte

Omschrijving

Op een toplocatie langs de A1 en A28 in Amersfoort komt in het nieuw aangelegde plandeel ‘de Eilanden’ op bedrijventerrein Vathorst een bedrijfsunit beschikbaar van circa 106 m². De unit is verdeeld over een bedrijfsruimte op de begane grond (circa 53 m²) en kantoorruimte op de verdieping (circa 53 m²) met 2 parkeerplaatsen op voorgelegen terrein.

Het hoogwaardige materiaalgebruik en de moderne uitstraling geven een absolute meerwaarde aan deze unit. Daarnaast zorgen de groenvoorzieningen met bomen en plantvakken voor een prettige en uitnodigende verblijfsomgeving. Dit alles creëert een zeer professionele uitstraling voor uw onderneming. De bedrijfsruimte is geheel gasloos en het dak is geschikt om zonnepanelen te plaatsen.

Locatie:
De bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein in Vathorst op plandeel ‘De Eilanden’ in het
zuid-/oostelijke gedeelte van het bedrijventerrein aan de Koningsbergenweg en de Hamburgweg. Bedrijventerrein Vathorst is een jong, hoogwaardig bedrijventerrein en is bestemd voor een breed scala aan bestaande en nieuwe bedrijven.
Lokale, regionale en (inter)nationale bedrijven uit de dienstverlening, handel, bouw, industrie hebben hier hun vestiging. Bekende bedrijven in de buurt zijn onder andere IKEA, Loods 5, Prénatal, Kees Smit tuinmeubelen en Karwei.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein is goed bereikbaar voor zowel het vracht- en autoverkeer. Het bedrijventerrein Vathorst wordt door vracht-en autoverkeer ontsloten vanaf de Boulevard (hoofdontsluiting Vathorst). Aan de noordzijde sluit de Boulevard aan op afslag 13 Amersfoort-Noord van de A1. In het zuidoosten verbindt een afslag van de Boulevard het bedrijventerrein Vathorst met Wieken/Vinkenhoef via een doorgang onder de A28. Daarnaast is het bedrijventerrein goed te bereiken per bus, door diverse bushaltes verdeeld over het terrein.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsunit wordt in compleet afgebouwde staat opgeleverd, inhoudende dat de unit beschikt over de navolgende voorzieningen:
– elektrische overheaddeur;
– separate loopdeur;
– basis elektrische installatie;
– afgewerkt plafond met verlichting (verdieping);
– toilet (begane grond);
– pantry (verdieping);
– PVC visgraat vloer op de verdieping;
– betonvloer (begane grond);
– airco (verdieping);
– vaste trap.

Huurprijs:
De huurprijs voor de bedrijfsunit bedraagt € 1.250,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd. De servicekosten dienen nog vastgesteld te worden door de VvE; Indicatie is € per maand exclusief BTW inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
– opstalverzekering;
– aansprakelijkheidsverzekering;
– reservering groot onderhoud;
– gevelreiniging;
– onderhoud gemeenschappelijke groenvoorziening;
– gladheidbestrijding op het buitenterrein;
– gemeenschappelijke glasbewassing.

Parkeergelegenheid:
De bedrijfsunit beschikt over 2 parkeerplaatsen op voorgelegen terrein. De parkeerplaatsen zijn in de huurprijs inbegrepen.

Bestemming:
De locatie waarop deze unit wordt gerealiseerd, is bestemd voor bedrijven behorende tot milieucategorie 1 t/m 3.2 van de “lijst van bedrijfsactiviteiten” en mogen onder andere worden gebruikt als werkplaats, opslagruimte, magazijn en montageruimte, eventueel met kantoorruimte op de verdieping.

Huurtermijn:
In overleg

Aanvaarding:
De unit is per direct beschikbaar.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

N. (Niels) Bunt RM RT

06-30243321
niels@castanea.nl