Bedrijfsmakelaar Amersfoort

Bedrijfsmakelaar Amersfoort

Castanea is een ervaren bedrijfsmakelaar in de regio Amersfoort. Op zoek naar bedrijfshuisvesting in Amersfoort en omstreken? Wij ontzorgen je volledig en zorgen dat vraag en aanbod elkaar tegemoet komt. Onze expertise en gedrevenheid combineren wij met een vertrouwelijke en transparante benadering. Dat maakt Castanea dé bedrijfsmakelaar van Amersfoort

Bedrijfsmakelaar in Amersfoort kiezen

Of je nu zoekt naar nieuwe winkelruimte in Amersfoort Centrum of een flexibel kantoor in Amersfoort De Hoef, wij hebben altijd het meest actuele aanbod voor je gereed. Zo vind je de bedrijfsruimte die bij je past op basis van je financiële situatie.

Waarom een bedrijfsmakelaar?

Wanneer je geïnteresseerd bent in bedrijfsruimte in Amersfoort, is het belangrijk om met voldoende kennis en zekerheid de markt te betreden. Een bedrijfsmakelaar helpt en begeleidt je bij het maken van de juiste keuze. Zo weet een makelaar exact welke verkoopkanalen geschikt zijn en is op de hoogte van de huidige wetgeving. Daardoor wordt een bedrijfspand in Amersfoort relatief eenvoudiger verkocht mét bedrijfsmakelaar dan zonder bedrijfsmakelaar. Allerlaatst ontvang je ook nog eens hogere prijs voor het bedrijfspand in Amersfoort. Let bij het kiezen van een bedrijfsmakelaar op de ervaring, kennis van de markt en het huidige netwerk van de partij.

Waarom Castanea als bedrijfsmakelaar?

Betrouwbaar, ervaren en gedreven: dat zijn één van de kenmerken van Castanea. Betrouwbaar omdat wij veel waarde hechten aan een eerlijke en transparante samenwerking. Wij komen onze afspraken na en zijn open in onze communicatie. Ervaren omdat je bij Castanea gebruik kunt maken van onze jarenlange expertise op het gebied van zakelijk vastgoed. Deze kennis passen wij toe in de regio Amersfoort. Tot slot gedrevenheid. Wij zijn enorm gemotiveerd om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Wij willen onze opdrachtgever een zo goed en breed mogelijke keuze aan opties bieden. Dat is waar Castanea voor staat.

Onze diensten in Amersfoort

Of je nu denkt aan de ver- of aankoop van kantoorruimte, bedrijfsruimte, opslag of winkelruimte, Castanea is expert in Amersfoort als het gaat om commercieel vastgoed. Onze diensten zijn voor iedereen beschikbaar en bieden volledige transparantie tijdens onze samenwerking. Ook staan we voor je klaar als je eventuele vragen hebt.

Aankoop en verkoop

Als bedrijfsmakelaar in Amersfoort richten wij ons niet alleen op het aankopen van zakelijks vastgoed. Ook het verkopen, beleggen en taxeren van bedrijfsruimte behoren tot onze diensten. Zo maken we het je mogelijk om een bedrijfspand of winkelruimte in Amersfoort verkopen of te verhuren.

Bedrijfstaxatie Amersfoort

Om een bedrijfspand in Amersfoort te verkopen, dien je verplicht een taxatie te laten uitvoeren. Ook voor het verzekeren of financieren van een bedrijfspand moet je het eerst laten taxeren. Om een taxatie te laten uitvoeren heb je een erkend bedrijfstaxateur nodig. Dit zijn taxateurs gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting. Het taxeren van een bedrijfspand kan worden uitgevoerd door Castanea. Wij zijn erkend bedrijfstaxateur in Amersfoort. Ben je dus op zoek naar een bedrijfstaxateur voor zakelijk vastgoed? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag.