Bedrijfspand Almere

Bedrijfspand Almere

Op zoek naar een bedrijfspand in Almere? In dat geval ben je bij Castanea Bedrijfsmakelaars aan het juiste adres. Wij vinden aanbod in Almere dat past bij je wensen en behoeften. Zowel voor koop als huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere soort bedrijfsruimtes. Zo kun je bij ons terecht voor dat ene winkelpand in Almere Haven. Of dat bedrijfspand met uitstraling in Almere Buiten waar je elke dag langsreed. Ten slotte kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor het verhuren of verkopen van een bedrijfspand. We leggen je er graag meer over uit.

Waarom kiezen voor een bedrijfspand in Almere?

Almere telt meer dan 30 bedrijventerreinen die allemaal op een overzichtelijke logistieke manier verbonden met elkaar zijn. Daarnaast zijn er nog meer belangrijke redenen waarom Almere een geschikte plek is voor jouw bedrijfspand.

Betaalbare bedrijfspanden

Op dit moment is grond in Almere relatief goedkoop. Zeker als je het vergelijkt met locaties als Utrecht en Amsterdam. Doordat de grond zo goedkoop is, biedt het veel kansen voor bijvoorbeeld starters.

Bereikbaarheid

Vanuit de bedrijfspanden in Almere is er goede bereikbaarheid met het omliggende gebied. Je kunt je gemakkelijk van plek naar plek verplaatsen, mede omdat Almere een relatief nieuwe stad is. Ook ligt Almere dichtbij Schiphol en Amsterdam, wat mogelijkheden voor je bedrijf biedt.

Jong en talentvol

Almere kent relatief veel jonge geschoolde inwoners. Dit biedt kansen voor zowel het bedrijf als voor de mensen die er komen te werken. Er is dus sprake van een groot arbeidspotentieel.

Kortom, Almere biedt genoeg kansen en mogelijkheden als je een bedrijfspand zoekt. Naast bereikbaarheid, bevolking en betaalbaarheid biedt Almere bedrijfspanden met specifieke kenmerken. Zo telt het aanbod bovengemiddeld vaak ruimte parkeergelegenheden en zijn er veel flexibele werkruimtes. De meeste locaties zijn tevens in het groen en dichtbij het centrum. In almere is er genoeg aanbod op verschillende bedrijventerreinen. Voorbeelden zijn: Lagekant, Almere Poort, Zakencentrum en Gooisekant.