Bedrijfsruimte Almere

Bedrijfsruimte Almere

Op zoek naar bedrijfsruimte in Almere? Bij Castanea Bedrijfsmakelaars kun je bedrijfsruimte huren en verhuren. Almere is namelijk een stad die ondernemers om verschillende redenen enorm veel te bieden heeft. Het brede aanbod aan bedrijfsruimte van Castanea varieert in Almere continu. Voor elke ondernemer zijn hier dus interessante opties. Daarnaast is Flevoland een groeiende provincie waar nog heel veel kansen liggen. Nieuwe ondernemers die een kantoorpand huren in Almere kunnen dan ook rekenen op steun van de gemeente.

Goedkope bedrijfsruimte Almere

Ben je als bedrijf of werkgever op zoek naar bedrijfsruimte? Dan kan dit een grote uitdaging zijn. Het is daarom belangrijk dat je een bedrijfsruimte vindt die bij het bedrijf past, tegen zo laag mogelijke kosten. Zo is het verstandig om eerst het kantoortype te bepalen. Hoeveel personen dienen er te werken? Dient de bedrijfsruimte voorzien te zijn van een open werkplek? Of gesloten kamers? Wil je een eigen vloer financieren of een vloer huren? Bij Castanea helpen we je een bedrijfsruimte te vinden dat aansluit op de huidige omstandigheden binnen je bedrijf.

Locaties bedrijfsruimte Almere

In Almere kun je op verschillende locaties bedrijfsruimte huren. Om de geschikte locatie te vinden houd je rekening met een aantal aspecten. De belangrijkste daarvan is de manier van reizen van je werknemers. In hoeverre houd je rekening met de aansluiting van openbaar vervoer op het bedrijventerrein. En is het bedrijventerrein goed met de auto te bereiken?

Almere is een grote stad en over het algemeen heeft het een uitstekende ligging ten opzichte van de rest van het land. Grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag zijn uitstekend bereikbaar zowel met de auto als de trein.

Naast het feit dat er in Almere veel nieuwe kantoorgebieden worden aangelegd, zijn er ook veel bestaande bedrijventerreinen. Denk aan locaties zoals Centrum, Gooisekant, Haven, Veluwsekant, Hollandsekant, Almere Buiten, Markerkant en Muziekwijk. Deze bedrijfsruimte zijn vaak kwalitatief en energiezuinig. In totaal zijn er in Almere meer dan 15.000 bedrijven gevestigd. Bovendien groeit dit aantal elk jaar nog sterk.

Bedrijfsruimte Almere Stad

In Almere Stad zijn vooral veel winkelruimtes te vinden. Het aanbod betreft zowel huur als koop. Het centrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het stadscentrum bevat veel bekende moderne winkelketens maar ook de nodige speciaalzaken. Zo is er voor iedere behoefte een passend aanbod. Daarnaast wonen in Almere Centrum momenteel meer dan honderdduizend mensen.

Bedrijfsruimte Almere Buiten

Almere Buiten is in opkomst op het gebied van bedrijfsruimtes. Denk aan de bedrijven rondom woonboulevard Doemere. Ook staat Almere Buiten bekend om het vele groen, zoals de Oostvaardersplassen. Ten slotte is dit stadsdeel goed bereikbaar via snelwegen en het spoor.

Bedrijfsruimte Almere Poort

In Almere Poort zijn misschien niet de meeste bedrijventerreinen te vinden, want het stadsdeel staat bekend om zijn woonwijken, groen en sportmogelijkheden. Toch ligt hier veel potentieel voor het kopen of huren van bedrijfsruimte. De prijzen zijn een stuk lager dan in Almere Centrum. Bovendien is de logistieke aansluiting met Amsterdam en omstreken zeer goed.

Belangrijke locaties bedrijfsruimte Almere

Almere heeft zo’n dertig grote bedrijfsterreinen om de stad heen liggen. Voor de rest worden er veel nieuwe projecten ontwikkeld in Almere Buiten. Hier zijn veel nieuwe woningen gebouwd en komen naast deze woningen veel bedrijventerreinen. De bedrijfsruimtes zijn van hoge kwaliteit. De meest populaire bedrijventerreinen zijn Hogekant en Lagekant. In deze gebieden komen er in de toekomst ook verhuurbare bedrijfsruimtes beschikbaar.