Winkelruimte Almere

Winkelruimte Almere

Op zoek naar een winkelruimte in Almere? Bij Castanea vind je het winkelpand dat past bij je wensen en behoeften. Zo kun je bij ons terecht voor zowel huur als koop. Daarnaast begeleiden we je ook graag als je op zoek bent naar bedrijfs- of kantoorruimte. Op onze website vind je het actuele aanbod van winkelruimte, bedrijfsruimte en kantoorpanden in de regio Almere.

Winkelruimte huren of kopen

Almere kent een groot aantal winkelcentra en andere locaties waar winkelruimtes aanwezig zijn. Zo bezit het één van de grootste winkelcentra van Nederland. Daarnaast groeit het aantal winkelruimtes in Almere Haven en Almere buiten gestaag door. In Almere kun je een winkelpand huren of kopen. Wat de beste mogelijkheden voor jou persoonlijk zijn, bespreken we graag met je.

Winkelpand Almere Poort

In Almere Poort zijn misschien niet de meeste winkelruimtes te vinden, want het stadsdeel staat bekend om zijn woonwijken, groen en sportmogelijkheden. Toch ligt hier veel potentieel voor het kopen of huren van een winkelpand. De prijzen zijn een stuk lager dan in Almere Centrum. Ook is de logistieke aansluiting met Amsterdam en ’t Gooi optimaal.

Winkelpand Almere Centrum

In dit gedeelte van Almere zijn de meeste winkelruimtes te vinden. Het aanbod betreft zowel huur als koop. Het centrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het stadscentrum bevat veel bekende moderne winkelketens maar ook de nodige speciaalzaken. Zo is er voor iedere behoefte een passend aanbod. Daarnaast wonen in Almere Centrum momenteel meer dan honderdduizend mensen.

Winkelruimte Almere Buiten

Almere Buiten is in opkomst op het gebied van winkelruimtes. Denk aan de woonboulevard Doemere. Ook staat Almere Buiten bekend om het vele groen, zoals de Oostvaardersplassen. Ten slotte is dit stadsdeel goed bereikbaar via snelwegen en het spoor.