Bedrijfsmakelaar Utrecht

Bedrijfsmakelaar Utrecht

Dé bedrijfsmakelaar van Utrecht

Op zoek naar een bedrijfsmakelaar? Castanea helpt je graag bij het vinden van een bedrijfspand of kantoorruimte in Utrecht. Door onze kennis en expertise te combineren met jouw wensen en behoeftes, vinden we het juiste aanbod dat bij je past. Dat maakt Castanea dé bedrijfsmakelaar van Utrecht.

Bedrijfsmakelaar kiezen in Utrecht

Of je nu zoekt naar een kantoorpand in Utrecht Wetering of een winkelruimte in Utrecht centrum, Castanea heeft altijd een oplossing. Zo zetten we het actuele aanbod voor je klaar dat past bij je huidige financiële situatie. Daardoor heb je een zo realistisch mogelijk overzicht van de huidige markt en vind je het bedrijfspand dat bij je past.

Het voordeel van een bedrijfsmakelaar

Een bedrijfsmakelaar staat je bij tijdens de aan- of verkoop van commercieel vastgoed. Doordat Castanea zicht heeft op diverse verkoopkanalen, en kennis heeft van verschillende wet- en regelgeving, is het een welgekozen bedrijfsmakelaar in Utrecht. Door een bedrijfsmakelaar als Castanea in te schakelen, wordt het bedrijfspand verkocht tegen een hogere prijs. Simpelweg door expertise, kennis en ervaring tijdens eerdere opdrachten.

Waarom Castanea als bedrijfsmakelaar in Utrecht?

Betrouwbaar, ervaren en gedreven: dat zijn één van de kenmerken van Castanea. Betrouwbaar omdat wij veel waarde hechten aan een eerlijke en transparante samenwerking. Wij komen onze afspraken na en zijn open in onze communicatie. Ervaren omdat je bij Castanea gebruik kunt maken van onze jarenlange expertise op het gebied van zakelijk vastgoed. Deze kennis passen wij toe in de regio Utrecht. Tot slot gedrevenheid. Wij zijn enorm gemotiveerd om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Wij willen onze opdrachtgever een zo goed en breed mogelijke keuze aan opties bieden. Dat is waar Castanea voor staat.

Onze diensten in Utrecht

Of je nu op zoek bent naar de aan- of verkoop van een bedrijfspand, winkelruimte of kantoorruimte. Castanea is dé expert als het gaat om zakelijk vastgoed. Iedereen kan gebruik maken van deze diensten. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kijken we naar je huidige wensen en behoeften.

Verhuren en verkopen in Utrecht

Als bedrijfsmakelaar in Utrecht focussen wij ons behalve op de aankoop van zakelijk vastgoed ook het verkopen, beleggen en taxeren van bedrijfsruimte. Zo maken we het je mogelijk om een bedrijfspand of winkelruimte in Utrecht te verkopen of te verhuren.

Taxatie in Utrecht

Om een bedrijfspand in Utrecht te kopen of verkopen, dien je verplicht een taxatie te laten uitvoeren. Ook voor het verzekeren of financieren van een bedrijfspand dien je het eerst te laten taxeren. Om een taxatie te laten uitvoeren heb je een erkend bedrijfstaxateur nodig. Dit zijn taxateurs die zijn gespecialiseerd in bedrijfspanden. Het taxeren van een bedrijfspand kan worden uitgevoerd door Castanea. Wij zijn erkend bedrijfstaxateur in Utrecht. Ben je dus op zoek naar een bedrijfstaxateur voor zakelijk vastgoed? Dan kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.