Brandstichting kantoor Castanea

De brandstichting op ons kantoor heeft ons overdonderd en is overweldigend. De ravage is groot en de vragen naar het motief zijn nog onbeantwoord. De kantoorruimte, waar we met zoveel plezier werkten is moedwillig vernield. De politie doet intensief onderzoek.

Dankbaar zijn we voor de geboden hulp van eerste hulpdiensten, professionals op gebied van IT, verzekeringen en betrokken relaties. Door hen zijn we nu al in staat om vanaf 2 januari a.s. weer operationeel te zijn. Strijdvaardig over het ervaren onrecht merken we schouder aan schouder te staan in het overwinnen van deze bijzondere tegenslag. Gelukkig zijn al uw en onze gegevens veilig digitaal in de cloud bewaard en zijn er geen papieren dossiers in verkeerde handen gekomen.

Al onze energie is nu gericht op herstel van onze dienstverlening, zodat we vanaf een nabij gelegen locatie vanaf 2 januari u weer volledig van dienst kunnen zijn.

Herstel van de fysieke schade zal de nodige tijd vergen. In overleg met professionele relaties bouwen we aan herstel. De operationele makelaarsactiviteiten blijven onze eerste prioriteit en elke makelaar blijft rechtsreeks bereikbaar onder zijn mobiele telefoonnummer. Het vaste nummer zal op korte termijn worden verbonden met onze nieuwe locatie. Na het tekenen van de overeenkomsten zullen we dit adres u spoedig bekend maken.

We spreken de wens uit, dat het nieuwe jaar u en ons gezondheid, geluk en voorspoed zal bieden, waarbij we nog meer dan voorheen ons bewust zijn van de steun en betrokkenheid van onze familie, vrienden en relaties!

Dank voor uw meelevende reacties! We houden u van de voortgang op de hoogte.

Mede namens alle collega´s van Castanea Bedrijfsmakelaars,

Ronald Majoor en Bas Bakker

P.s. U kunt ons bereiken op de volgende mobiele nummers:
Bas 06-54220914
Ronald 06-54220915
Niels 06-30243321
Maarten 06-53245452
Martijn 06-53138531

Deel dit bericht:

Lees ook deze posts