Nieuwsbrief Castanea Bedrijfsmakelaars

Nieuwsbrief Castanea Bedrijfsmakelaars Februari 2020

In deze nieuwsbrief wordt onder andere gesproken over de woningdeling Amsterdam en de consequenties voor beleggers, alsmede over de negatieve rente en de verwachtingen van de marktontwikkelingen in de regio.

De volledige nieuwsbrief van Castanea Bedrijfsmakelaars kunt u hier lezen.

We weten het: 2019 is ten einde. Maar wij willen in deze eerste nieuwsbrief van 2020 u en al onze andere relaties (nogmaals) bedanken voor de mooie zaken die wij samen gedaan hebben. We noemen: de huisvesting van Talpa TV (van Amsterdam naar Hilversum), de herhuisvesting van de Regiopolitie in Hilversum en de huisvesting van Media Monks in het voormalige HKU-gebouw en daarnaast natuurlijk alle andere transacties waar wij samen trots op mogen zijn. Dank!

Huurders die hun woning opsplitsen en onderverhuren. In Amsterdam (met zijn woningtekort) is het eerder regel dan uitzondering. Voor u als belegger in particulier onroerend goed, kan die woningsplitsing vervelende consequenties hebben (ook al weet u feitelijk van niets). Nu al wordt gesproken over boetes van vele duizenden euro’s. Jawel, Rekening Huiseigenaar/Belegger.
Castanea kent alle stappen die u als belegger moet nemen om boete-oplegging te voorkomen.

Wél is het zaak dat u ruim vóór 1 april a.s. met ons in gesprek komt. Alleen dan kunnen wij u volledig informeren en uw onroerend goed zaken optimaal behartigen.

Wij zitten al weer zo’n twee maanden in ons gerenoveerde, nieuwe pand en dat voelt goed. Beetje jammer alleen dat onze zonnepanelen in deze nagenoeg zonloze wintermaanden nog niet zoveel zonne-energie hebben kunnen opslaan. Maar niet getreurd… de totale verduurzaming van ons pand, levert nu al mooie vruchten op!

Bent u ook op zoek naar een duurzaam huur- of kooppand in de regio? Laten we eens praten. Wij weten ze, als geen ander, te vinden…

Met onze LinkedIn-bedrijfspagina houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Castanea.

Deel dit bericht:

Lees ook deze posts