OPEN DAG Gooimeer – 6 te Naarden

???????????? ???????? ???????????????????????????????????? ???? ???????????????????? ???????????????? ???????? ???????????????? ???????????? ???????????? ???????????? ???????? ????????????????????????????!
Gooimeer 6 te Naarden is open voor iedereen die geïnteresseerd is en eens een kijkje wil nemen in het moderne kantoorgebouw.

Le6 is een zeer fraai en luxe kantoorgebouw met een totaal metrage van 6.836 m² en een ruime parkeernorm en ligt op een prominente locatie pal aan de A1, op enkele minuten afstand van de afslag ‘Gooimeer’.
In dit kantoorpand zijn nog verschillende kantoorruimtes met en zonder fit-out beschikbaar. Benieuwd naar Le6 en de mogelijkheden om hier kantoorruimte te huren? Kom naar de Open Dag!

MVGM Nederland en Castanea Bedrijfsmakelaars zijn hierbij ook aanwezig en verzorgen graag voor u een rondleiding en zijn uiteraard beschikbaar voor al uw vragen!

????????????????????: ???????????????????????????????????? ???? ???????????????????? ????????????????
????????????????: ????????.???????? ???????????? ????????.???????? ????????????
????????????????????????????: ???????????????????????????????? ????, ???????????????? ???????? ????????????????????????????

#naarden #kantoorruimte #opendag #le6 #tehuur #kantoorruimtetehuur #rondleiding #Gooimeer #binnenkijken #uitnodiging #bedrijfsmakelaar #vastgoed

Deel dit bericht:

Lees ook deze posts