The Hub Weesp

Maak nu kennis met The Hub Weesp!

Verschillende moderne ruimtes

Maak kennis met The Hub Weesp, een schitterende nieuwe vastgoedontwikkeling gesitueerd in het ondernemingshart van Weesp, op het industrieterrein ’t Noord.

Dit project, prachtig gelegen aan de Hogeweyselaan, omvat 22 eigentijdse units voor bedrijfs- en kantoorruimte, elk met eigen parkeermogelijkheden. De units zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten:

  1. 89,2 m2
  2. 107 m2
  3. 169 m2

Bovendien hebben vier units een eigen dakterras!

Beleef een unieke mix van elegantie, comfort en gebruiksgemak binnen deze ruimten, die allemaal zijn afgewerkt met materialen van topkwaliteit en een verfijnde New Yorkse uitstraling hebben.

Dankzij de aanwezige parkeerfaciliteiten en de gunstige ligging dichtbij essentiële verkeersknooppunten, vertegenwoordigt The Hub Weesp niet enkel een investering in uw onderneming, maar ook in uw toekomst.

De vraagprijzen voor deze veelbelovende units beginnen bij € 220.000 (V.O.N.).

Locatie

De locatie van The Hub is zeer gunstig en strategisch gelegen waardoor je binnen een aantal minuten op de A1 en de A9 zit. Met de fiets is het 6 minuten vanaf NS-station Weesp met 4 treinen per uur op Amsterdam Centraal Station, Amsterdam WTC/Schiphol, Almere en Amersfoort.

Unieke kans met Castanea

Samen met Broersma bieden wij je de unieke kans om een unit te bemachtigen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je interesse? Neem dan contact op met ons via 035 646 00 50 of nieuwbouw@castanea.nl voor meer informatie.

The Hub Weesp | verkoopdocumentatie

 

Vooraanzicht van The Hub Weesp

Bron: www.thehub-realestate.nl/the-hub-weesp/

Beeldmateriaal
Renders naar ontwerp van de architecten van: AGBvanDIJK.

Deel dit bericht:

Lees ook deze posts